Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Obsługa kelnerska. Podręcznik. Część 1
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Niniejszy podręcznik, stworzony z myślą o nowej podstawie programowej dla zawodu kelnera, koncentruje się na kwalifikacji T.9.2, czyli obsłudze gości. Publikacja w szczegółowy sposób przybliża tematykę związaną z organizacją stanowiska pracy oraz różnorodnymi systemami obsługi kelnerskiej. Czytelnicy dowiedzą się również o kluczowych predyspozycjach i umiejętnościach niezbędnych do efektywnego wykonywania zawodu kelnera.
Podręcznik prowadzi przez wszystkie etapy obsługi gości, zaczynając od profesjonalnego opracowywania karty menu, przez doradzanie klientom w wyborze dań i napojów, aż po przyjmowanie oraz rejestrowanie zamówień. Kolejne rozdziały skupiają się na sztuce nakrywania stołów oraz doborze odpowiedniego sprzętu, bielizny oraz zastawy stołowej do serwowania potraw. Całość materiału teoretycznego uzupełniona jest licznymi, praktycznymi przykładami i ilustruje kluczowe zagadnienia, czyniąc podręcznik nieocenionym źródłem wiedzy dla przyszłych profesjonalistów.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Niniejszy podręcznik, stworzony z myślą o nowej podstawie programowej dla zawodu kelnera, koncentruje się na kwalifikacji T.9.2, czyli obsłudze gości. Publikacja w szczegółowy sposób przybliża tematykę związaną z organizacją stanowiska pracy oraz różnorodnymi systemami obsługi kelnerskiej. Czytelnicy dowiedzą się również o kluczowych predyspozycjach i umiejętnościach niezbędnych do efektywnego wykonywania zawodu kelnera.
Podręcznik prowadzi przez wszystkie etapy obsługi gości, zaczynając od profesjonalnego opracowywania karty menu, przez doradzanie klientom w wyborze dań i napojów, aż po przyjmowanie oraz rejestrowanie zamówień. Kolejne rozdziały skupiają się na sztuce nakrywania stołów oraz doborze odpowiedniego sprzętu, bielizny oraz zastawy stołowej do serwowania potraw. Całość materiału teoretycznego uzupełniona jest licznymi, praktycznymi przykładami i ilustruje kluczowe zagadnienia, czyniąc podręcznik nieocenionym źródłem wiedzy dla przyszłych profesjonalistów.
