Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Miód na stole
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Od zarania dziejów miód ceniony jest za swoje lecznicze i odżywcze właściwości. To jeden z najczęściej stosowanych naturalnych produktów węglowodanowych, który jest łatwo przyswajalny przez organizm ludzki. Miód potrafi wzbogacić smak i wartość odżywczą wielu potraw, takich jak dania mięsne, sosy, wypieki czy napoje. Jako dodatek, harmonijnie podkreśla smak potraw. Autorzy tej książki przedstawiają różnorodne przepisy kulinarne, w których miód pełni rolę kluczowego składnika lub istotnego dodatku, dając nowe życie klasycznym potrawom.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Od zarania dziejów miód ceniony jest za swoje lecznicze i odżywcze właściwości. To jeden z najczęściej stosowanych naturalnych produktów węglowodanowych, który jest łatwo przyswajalny przez organizm ludzki. Miód potrafi wzbogacić smak i wartość odżywczą wielu potraw, takich jak dania mięsne, sosy, wypieki czy napoje. Jako dodatek, harmonijnie podkreśla smak potraw. Autorzy tej książki przedstawiają różnorodne przepisy kulinarne, w których miód pełni rolę kluczowego składnika lub istotnego dodatku, dając nowe życie klasycznym potrawom.
