Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Mamo, daj mi przepis. Dania mięsne i rybne
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Kolejna pozycja z popularnego cyklu książek kucharskich „Mamo, daj mi przepis” trafiła na półki. Po sukcesach poprzednich tomów – „Ciasta i ciasteczka” oraz „Potrawy z warzyw, grzybów, kaszy i mąki” – teraz przyszła pora na „Dania mięsne i rybne”.
Czy pamiętasz smak leczo, gulaszu czy szaszłyków, które serwowała twoja mama lub babcia? Ta książka pomoże ci odtworzyć te domowe smaki. Wszystkie przepisy, sprawdzone przez wiele pokoleń, są opatrzone zachęcającymi fotografiami i opisane w sposób ułatwiający ich przygotowanie. Nie musisz już szperać w starych, poplamionych zeszytach – teraz wszystko masz w zasięgu ręki.
Dla tych, którzy chcą wzbogacić swoje kulinarne umiejętności, publikacja oferuje cenne wskazówki oraz praktyczny przelicznik kuchenny, który ułatwi precyzyjne odmierzanie składników. Książka zgodnie z konwencją serii zawiera także miejsce na własne notatki kulinarne, dzięki czemu każdą własną recepturę można przechować w jednym miejscu.
W przyszłości planowane są kolejne tomy w serii, takie jak „Przekąski i desery na małe przyjęcia” oraz „Przetwory oraz zioła w kuchni i spiżarni”, które będą doskonałym uzupełnieniem domowej biblioteczki.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Kolejna pozycja z popularnego cyklu książek kucharskich „Mamo, daj mi przepis” trafiła na półki. Po sukcesach poprzednich tomów – „Ciasta i ciasteczka” oraz „Potrawy z warzyw, grzybów, kaszy i mąki” – teraz przyszła pora na „Dania mięsne i rybne”.
Czy pamiętasz smak leczo, gulaszu czy szaszłyków, które serwowała twoja mama lub babcia? Ta książka pomoże ci odtworzyć te domowe smaki. Wszystkie przepisy, sprawdzone przez wiele pokoleń, są opatrzone zachęcającymi fotografiami i opisane w sposób ułatwiający ich przygotowanie. Nie musisz już szperać w starych, poplamionych zeszytach – teraz wszystko masz w zasięgu ręki.
Dla tych, którzy chcą wzbogacić swoje kulinarne umiejętności, publikacja oferuje cenne wskazówki oraz praktyczny przelicznik kuchenny, który ułatwi precyzyjne odmierzanie składników. Książka zgodnie z konwencją serii zawiera także miejsce na własne notatki kulinarne, dzięki czemu każdą własną recepturę można przechować w jednym miejscu.
W przyszłości planowane są kolejne tomy w serii, takie jak „Przekąski i desery na małe przyjęcia” oraz „Przetwory oraz zioła w kuchni i spiżarni”, które będą doskonałym uzupełnieniem domowej biblioteczki.
