Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.






Nowa
Książka nowa.





Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.





Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.





Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
MammaMia. Prawdziwa kuchnia włoska
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Ta książka zabiera czytelnika w kulinarną podróż po Półwyspie Apenińskim, od jego północnych krańców po słoneczne południe. Jest to nie tylko zbiór autentycznych włoskich przepisów, ale też bogate źródło opowieści i wspomnień mieszkańców Italii, które wprowadzają czytelnika w klimaty codziennego życia we Włoszech. Znajdziemy tu zarówno anegdoty opowiadane przy rodzinnych stołach, jak i praktyczne porady od doświadczonych kucharzy, którzy z pasją dzielą się swoją wiedzą na temat lokalnych specjałów. Przepisy, zawarte w książce, wywodzą się z przekazywanych z pokolenia na pokolenie rękopisów, które są skarbnicą kulinarnej tradycji włoskich rodzin. Kuchnia włoska wciąż jest tu postrzegana jako sztuka i ważny element kultury. Publikacja, pełna smaków i ciepła, ozdobiona jest wspaniałymi fotografiami, które oddają urok najpopularniejszych dań świata. Znalazła uznanie na międzynarodowej arenie, zdobywając nagrodę Gourmand World Cookbook Award jako najlepsza książka kucharska poświęcona kuchni włoskiej.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Ta książka zabiera czytelnika w kulinarną podróż po Półwyspie Apenińskim, od jego północnych krańców po słoneczne południe. Jest to nie tylko zbiór autentycznych włoskich przepisów, ale też bogate źródło opowieści i wspomnień mieszkańców Italii, które wprowadzają czytelnika w klimaty codziennego życia we Włoszech. Znajdziemy tu zarówno anegdoty opowiadane przy rodzinnych stołach, jak i praktyczne porady od doświadczonych kucharzy, którzy z pasją dzielą się swoją wiedzą na temat lokalnych specjałów. Przepisy, zawarte w książce, wywodzą się z przekazywanych z pokolenia na pokolenie rękopisów, które są skarbnicą kulinarnej tradycji włoskich rodzin. Kuchnia włoska wciąż jest tu postrzegana jako sztuka i ważny element kultury. Publikacja, pełna smaków i ciepła, ozdobiona jest wspaniałymi fotografiami, które oddają urok najpopularniejszych dań świata. Znalazła uznanie na międzynarodowej arenie, zdobywając nagrodę Gourmand World Cookbook Award jako najlepsza książka kucharska poświęcona kuchni włoskiej.