Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Made in Italy. Smaki, składniki i tradycyjne przepisy
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Ta książka to wyjątkowe kompendium wiedzy o włoskiej sztuce kulinarnej, odkrywające przed czytelnikiem najbardziej znane smaki tego kraju. Zawiera aż 150 starannie wyselekcjonowanych przepisów, głęboko zakorzenionych w tradycji kulinarnej Włoch. Poszczególne przepisy zostały podzielone według regionów, co umożliwia eksplorację specyficznych aromatów i specjałów poszczególnych części Italii. Dodatkowo książka wzbogacona jest o liczne informacje oraz ciekawostki dotyczące nie tylko samych potraw, ale i składników używanych w tych kulinarnych dziełach sztuki.
Publikacja dedykowana jest dla miłośników włoskiej kuchni oraz osób, które pragną zanurzyć się w świecie pełnym smaków i aromatów. Oto, dlaczego warto zainteresować się tą pozycją: znajdziesz w niej ponad 150 autentycznych przepisów z różnych zakątków Włoch, które są nie tylko smaczne, ale i proste do przygotowania. Dodatkowo, książka odkrywa przed Tobą sekrety wielu regionów, odsłaniając ich niepowtarzalne tradycje kulinarne. W poradniku znajdują się także szczegółowe informacje o składnikach, które pomogą Ci lepiej zrozumieć, jak uzyskać wyjątkowy smak w każdej potrawie. Na koniec warto wspomnieć o pięknych, pełnokolorowych fotografiach, które podkreślają estetykę i apetyczność każdej receptury.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Ta książka to wyjątkowe kompendium wiedzy o włoskiej sztuce kulinarnej, odkrywające przed czytelnikiem najbardziej znane smaki tego kraju. Zawiera aż 150 starannie wyselekcjonowanych przepisów, głęboko zakorzenionych w tradycji kulinarnej Włoch. Poszczególne przepisy zostały podzielone według regionów, co umożliwia eksplorację specyficznych aromatów i specjałów poszczególnych części Italii. Dodatkowo książka wzbogacona jest o liczne informacje oraz ciekawostki dotyczące nie tylko samych potraw, ale i składników używanych w tych kulinarnych dziełach sztuki.
Publikacja dedykowana jest dla miłośników włoskiej kuchni oraz osób, które pragną zanurzyć się w świecie pełnym smaków i aromatów. Oto, dlaczego warto zainteresować się tą pozycją: znajdziesz w niej ponad 150 autentycznych przepisów z różnych zakątków Włoch, które są nie tylko smaczne, ale i proste do przygotowania. Dodatkowo, książka odkrywa przed Tobą sekrety wielu regionów, odsłaniając ich niepowtarzalne tradycje kulinarne. W poradniku znajdują się także szczegółowe informacje o składnikach, które pomogą Ci lepiej zrozumieć, jak uzyskać wyjątkowy smak w każdej potrawie. Na koniec warto wspomnieć o pięknych, pełnokolorowych fotografiach, które podkreślają estetykę i apetyczność każdej receptury.
