Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Lodovo czyli domowe, zdrowe lody, zimne desery i smoothie
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Zarówno dzieci, jak i dorośli cenią sobie mrożone przysmaki, które mogą być nie tylko smaczne, ale również korzystne dla zdrowia. Z roku na rok spożycie lodów stale rośnie, a choć kiedyś były one przysmakiem głównie letnim, teraz cieszą się popularnością przez cały rok. Rozmaitość dostępnych smaków jest ogromna. Jeśli pragniesz, aby Twoi bliscy cieszyli się pysznymi i jednocześnie zdrowymi przekąskami, warto zwrócić uwagę na domowe lody, mrożone desery i smoothie przygotowywane w domu.
Jolanta Naklicka-Kleser, profesjonalistka z wykształcenia fizjoterapeutka, przeszła imponującą transformację kariery. Po 18 latach pracy w korporacyjnym dziale sprzedaży, w 2013 roku postanowiła odejść i wziąć udział w drugiej edycji programu Masterchef. Decyzja ta otworzyła przed nią nowy rozdział życia, który pozwala jej realizować pasję do gotowania i dzielenia się bogactwem smaków oraz zdrowymi potrawami z szerszym gronem odbiorców.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Zarówno dzieci, jak i dorośli cenią sobie mrożone przysmaki, które mogą być nie tylko smaczne, ale również korzystne dla zdrowia. Z roku na rok spożycie lodów stale rośnie, a choć kiedyś były one przysmakiem głównie letnim, teraz cieszą się popularnością przez cały rok. Rozmaitość dostępnych smaków jest ogromna. Jeśli pragniesz, aby Twoi bliscy cieszyli się pysznymi i jednocześnie zdrowymi przekąskami, warto zwrócić uwagę na domowe lody, mrożone desery i smoothie przygotowywane w domu.
Jolanta Naklicka-Kleser, profesjonalistka z wykształcenia fizjoterapeutka, przeszła imponującą transformację kariery. Po 18 latach pracy w korporacyjnym dziale sprzedaży, w 2013 roku postanowiła odejść i wziąć udział w drugiej edycji programu Masterchef. Decyzja ta otworzyła przed nią nowy rozdział życia, który pozwala jej realizować pasję do gotowania i dzielenia się bogactwem smaków oraz zdrowymi potrawami z szerszym gronem odbiorców.
