Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Kuchnia włoska Ingrediencje i klasyczne przepisy
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Ta książka to nie tylko zestawienie przepisów na włoskie potrawy. Wnikliwie opisuje kluczowe składniki kuchni włoskiej, uwzględniając ich unikalne właściwości oraz sposoby zastosowania w tradycyjnych i nowoczesnych recepturach.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Ta książka to nie tylko zestawienie przepisów na włoskie potrawy. Wnikliwie opisuje kluczowe składniki kuchni włoskiej, uwzględniając ich unikalne właściwości oraz sposoby zastosowania w tradycyjnych i nowoczesnych recepturach.
