Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Kuchnia tradycyjna Siostry Anastazji
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Siostra Anastazja, znana autorka popularnych książek o gotowaniu, tym razem zabiera nas w podróż kulinarną po Polsce, przywołując przepisy z różnych regionów. W tej książce obok potraw, które powracają na nasze stoły, znajdziemy również te, które rzadziej dziś goszczą w naszych domach. Takie dania jak cebulorz, baba ziemniaczana, oładki, bliny czy świeżonka to tylko niewielka część ponad stu propozycji kulinarnych zawartych w tej publikacji.
Podstawowe składniki, które dominują w tej książce, to ziemniaki, fasola, kapusta, kasza gryczana, ogórki kiszone, buraki, cebula, grzyby, owoce leśne oraz drób i ryby. Dzięki recepturom siostry Anastazji stają się one podstawą wyjątkowych smaków, których trudno szukać gdzie indziej.
Osoby, które przepadają za domowymi wypiekami, znajdą tutaj nie tylko tradycyjne ciasta, ale także przepisy na wyśmienity chleb. Wkrótce także czytelnicy będą mogli cieszyć się nowymi kulinarnymi propozycjami siostry Salomei, której pasja do gotowania zaowocowała kolejną książką przygotowaną przez Wydawnictwo WAM.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Siostra Anastazja, znana autorka popularnych książek o gotowaniu, tym razem zabiera nas w podróż kulinarną po Polsce, przywołując przepisy z różnych regionów. W tej książce obok potraw, które powracają na nasze stoły, znajdziemy również te, które rzadziej dziś goszczą w naszych domach. Takie dania jak cebulorz, baba ziemniaczana, oładki, bliny czy świeżonka to tylko niewielka część ponad stu propozycji kulinarnych zawartych w tej publikacji.
Podstawowe składniki, które dominują w tej książce, to ziemniaki, fasola, kapusta, kasza gryczana, ogórki kiszone, buraki, cebula, grzyby, owoce leśne oraz drób i ryby. Dzięki recepturom siostry Anastazji stają się one podstawą wyjątkowych smaków, których trudno szukać gdzie indziej.
Osoby, które przepadają za domowymi wypiekami, znajdą tutaj nie tylko tradycyjne ciasta, ale także przepisy na wyśmienity chleb. Wkrótce także czytelnicy będą mogli cieszyć się nowymi kulinarnymi propozycjami siostry Salomei, której pasja do gotowania zaowocowała kolejną książką przygotowaną przez Wydawnictwo WAM.
