Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Kuchnia polska
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Pierogi, kasze, różnorodne kluski, delikatne gołąbki, aromatyczny bigos, śledzie, a także kotlety schabowe i soczyste mielone to klasyczne dania uwielbiane przez Polaków. Zupy odgrywają również ważną rolę w polskiej kuchni — od żurku i kapuśniaku, przez pożywny krupnik, rubinowy barszcz czerwony, aż po rosół, zupę pomidorową, ogórkową, grzybową i orzeźwiający chłodnik. Warto również wspomnieć o piklach, marynowanych grzybach i chrupiących korniszonach, które doskonale uzupełniają te potrawy.
Słodkości to kolejny nieodłączny element polskiego kulinarnego dziedzictwa. W książce znajdziemy przepisy na puszyste babki, aromatyczne makowce, kremowe serniki, korzenne pierniki, a także tradycyjne pączki i faworki. Ta wyjątkowa książka kulinarna zbiera w jednym miejscu wszystkie uwielbiane przez Polaków przepisy, wzbogacając je o popularne dania zagraniczne, które zyskały swoje miejsce na stołach w Polsce. Dodatkowo zawiera ona praktyczne porady zaczerpnięte ze starych książek kucharskich, które dodadzą każdemu posiłkowi wyjątkowy smak i charakter.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Pierogi, kasze, różnorodne kluski, delikatne gołąbki, aromatyczny bigos, śledzie, a także kotlety schabowe i soczyste mielone to klasyczne dania uwielbiane przez Polaków. Zupy odgrywają również ważną rolę w polskiej kuchni — od żurku i kapuśniaku, przez pożywny krupnik, rubinowy barszcz czerwony, aż po rosół, zupę pomidorową, ogórkową, grzybową i orzeźwiający chłodnik. Warto również wspomnieć o piklach, marynowanych grzybach i chrupiących korniszonach, które doskonale uzupełniają te potrawy.
Słodkości to kolejny nieodłączny element polskiego kulinarnego dziedzictwa. W książce znajdziemy przepisy na puszyste babki, aromatyczne makowce, kremowe serniki, korzenne pierniki, a także tradycyjne pączki i faworki. Ta wyjątkowa książka kulinarna zbiera w jednym miejscu wszystkie uwielbiane przez Polaków przepisy, wzbogacając je o popularne dania zagraniczne, które zyskały swoje miejsce na stołach w Polsce. Dodatkowo zawiera ona praktyczne porady zaczerpnięte ze starych książek kucharskich, które dodadzą każdemu posiłkowi wyjątkowy smak i charakter.
