Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Kuchnia ojca Teodora. Dania obiadowe
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
"Kuchnia ojca Teodora. Dania obiadowe" to wyjątkowa książka kucharska, która powstała z prawdziwej pasji do gotowania. Ojciec Teodor dzieli się w niej ponad 120 przepisami na pyszne zupy i główne dania, które zbierał przez całe życie. W książce znajdziemy zarówno uwielbiane klasyki kuchni polskiej, jak rosół, pomidorówka, kotlety, sznycle, bigos czy pierogi, jak i smaki charakterystyczne dla Lubelszczyzny, gdzie dorastał i mieszkał ojciec Teodor. Nie brakuje również dań mniej typowych i odrobinę egzotycznych, takich jak zupa minestrone, szaszłyki z krewetek, lasagne czy quiche lorraine.
Każdy przepis jest przejrzyście opisany krok po kroku, co sprawia, że nawet mniej doświadczeni kucharze mogą z łatwością przygotować wybrane potrawy. Dodatkowo, książka zawiera wiele pomocnych wskazówek i zamienników składników, co czyni ją doskonałym źródłem inspiracji do odkrywania własnych kulinarnych ścieżek. Mamy nadzieję, że przepisy ojca Teodora przypadną Państwu do gustu i będą inspiracją do smakowitych podróży po kuchniach świata.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
"Kuchnia ojca Teodora. Dania obiadowe" to wyjątkowa książka kucharska, która powstała z prawdziwej pasji do gotowania. Ojciec Teodor dzieli się w niej ponad 120 przepisami na pyszne zupy i główne dania, które zbierał przez całe życie. W książce znajdziemy zarówno uwielbiane klasyki kuchni polskiej, jak rosół, pomidorówka, kotlety, sznycle, bigos czy pierogi, jak i smaki charakterystyczne dla Lubelszczyzny, gdzie dorastał i mieszkał ojciec Teodor. Nie brakuje również dań mniej typowych i odrobinę egzotycznych, takich jak zupa minestrone, szaszłyki z krewetek, lasagne czy quiche lorraine.
Każdy przepis jest przejrzyście opisany krok po kroku, co sprawia, że nawet mniej doświadczeni kucharze mogą z łatwością przygotować wybrane potrawy. Dodatkowo, książka zawiera wiele pomocnych wskazówek i zamienników składników, co czyni ją doskonałym źródłem inspiracji do odkrywania własnych kulinarnych ścieżek. Mamy nadzieję, że przepisy ojca Teodora przypadną Państwu do gustu i będą inspiracją do smakowitych podróży po kuchniach świata.
