Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Kuchnia indyjska wege
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Odkryj fantastyczne, pełne barw i aromatów dania kuchni indyjskiej w wersji wegetariańskiej!
Jeśli pragniesz skosztować wyśmienitej zupy z soczewicy, wegetariańskich samos, matar paneer, biryani w wersji wege, sałatki z mango czy też jabłkowego chutney, a na deser spróbować jalebi z mango lassi, ta książka jest dla ciebie.
Znajdziesz tu różnorodne przepisy, w tym na zupy, przystawki, dania główne, pieczywo, potrawy z ryżem, raity, sałatki, chutneye, słodycze i napoje. To wszystko, czego potrzebujesz, aby przenieść magię Indii do swojej kuchni! Każdy przepis wzbogacony jest o krótki wstęp, który przybliża historię i charakter przedstawionego dania. Dokładne instrukcje zapewnią ci sukces w przygotowywaniu pysznych i aromatycznych potraw, a dodatkowe wskazówki i ciekawostki pogłębią twoją wiedzę na temat kuchni indyjskiej.
Autorem książki jest Tapinder Sharma, Hindus z pochodzenia, który z wyboru zamieszkał w Polsce. Łączy on w swoim życiu i pracy dwa różne światy, pozostając wiernym korzeniom hinduskiej kuchni wegetariańskiej. Jest właścicielem popularnej sieci restauracji Ganesh, a także prowadzi warsztaty i kursy kulinarne, przekazując swoją pasję do kuchni indyjskiej na różnych poziomach zaawansowania.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Odkryj fantastyczne, pełne barw i aromatów dania kuchni indyjskiej w wersji wegetariańskiej!
Jeśli pragniesz skosztować wyśmienitej zupy z soczewicy, wegetariańskich samos, matar paneer, biryani w wersji wege, sałatki z mango czy też jabłkowego chutney, a na deser spróbować jalebi z mango lassi, ta książka jest dla ciebie.
Znajdziesz tu różnorodne przepisy, w tym na zupy, przystawki, dania główne, pieczywo, potrawy z ryżem, raity, sałatki, chutneye, słodycze i napoje. To wszystko, czego potrzebujesz, aby przenieść magię Indii do swojej kuchni! Każdy przepis wzbogacony jest o krótki wstęp, który przybliża historię i charakter przedstawionego dania. Dokładne instrukcje zapewnią ci sukces w przygotowywaniu pysznych i aromatycznych potraw, a dodatkowe wskazówki i ciekawostki pogłębią twoją wiedzę na temat kuchni indyjskiej.
Autorem książki jest Tapinder Sharma, Hindus z pochodzenia, który z wyboru zamieszkał w Polsce. Łączy on w swoim życiu i pracy dwa różne światy, pozostając wiernym korzeniom hinduskiej kuchni wegetariańskiej. Jest właścicielem popularnej sieci restauracji Ganesh, a także prowadzi warsztaty i kursy kulinarne, przekazując swoją pasję do kuchni indyjskiej na różnych poziomach zaawansowania.
