Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Kuchnia
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Ta seria książek jest idealna dla każdego, kto chce zdobyć imponującą wiedzę kulinarną, niezależnie od stylu życia czy zainteresowań. Bez względu na to, czy utożsamiasz się jako hipster, yuppie, scuppie, czy określasz się jako metro- lub drwaloseksualny, znajdziesz tu coś dla siebie. Jeśli twoim celem jest zaskoczyć przyjaciół rozmową o kulinariach albo nie chcesz pozostawać w cieniu podczas dyskusji, ta seria jest dla ciebie. Nawet jeśli teraz nie znasz się na kuchni, nic nie szkodzi – dzięki tym książkom nauczysz się biegłego blefu, który pozwoli ci rozmawiać o jedzeniu z pewnością eksperta. Bądź jednak czujny: po przeczytaniu tych tomów będziesz posiadać więcej kulinarnej wiedzy niż większość ludzi. Już nigdy nie pomylisz takich pojęć jak sous chef z sous vide czy umami z urumaki. Będziesz mógł dzielić się fascynującymi historiami o tym, jak dania takie jak tempura, vindaloo i fish and chips wywodzą się z Portugalii. Bez obaw skonfrontujesz się nawet z najbardziej wybrednymi smakoszami, nawet tymi, którzy zawsze mają pod ręką Larousse gastronomique.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Ta seria książek jest idealna dla każdego, kto chce zdobyć imponującą wiedzę kulinarną, niezależnie od stylu życia czy zainteresowań. Bez względu na to, czy utożsamiasz się jako hipster, yuppie, scuppie, czy określasz się jako metro- lub drwaloseksualny, znajdziesz tu coś dla siebie. Jeśli twoim celem jest zaskoczyć przyjaciół rozmową o kulinariach albo nie chcesz pozostawać w cieniu podczas dyskusji, ta seria jest dla ciebie. Nawet jeśli teraz nie znasz się na kuchni, nic nie szkodzi – dzięki tym książkom nauczysz się biegłego blefu, który pozwoli ci rozmawiać o jedzeniu z pewnością eksperta. Bądź jednak czujny: po przeczytaniu tych tomów będziesz posiadać więcej kulinarnej wiedzy niż większość ludzi. Już nigdy nie pomylisz takich pojęć jak sous chef z sous vide czy umami z urumaki. Będziesz mógł dzielić się fascynującymi historiami o tym, jak dania takie jak tempura, vindaloo i fish and chips wywodzą się z Portugalii. Bez obaw skonfrontujesz się nawet z najbardziej wybrednymi smakoszami, nawet tymi, którzy zawsze mają pod ręką Larousse gastronomique.
