Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Zielona uczta. Wiosna, lato
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
"Zielona uczta: wiosna, lato" to fascynująca kolekcja przepisów inspirowanych duchem popularnej książki Nigela Slatera "Jedz. Mała księga szybkich dań". Ten zbiór, pełen ponad 110 pomysłów na potrawy, jest doskonałym wyborem, jeśli pragniesz cieszyć się warzywami w ich najpiękniejszych odsłonach, zwłaszcza w cieplejsze dni roku. Przepisy, które w większości można zrealizować w mniej niż 30 minut, oferują prostą, nowoczesną kuchnię warzywną, korzystając z owoców, kasz i makaronów.
Idealne dla smakoszy, którzy cenią sobie nie tylko intensywność smaku, ale także szybkość i łatwość przygotowania. Książka adresowana jest również do tych, którzy pragną ograniczyć spożycie mięsa, dając jednocześnie możliwość odkrycia szeregu fascynujących smaków.
Już w drugiej połowie 2020 roku entuzjaści tej serii będą mogli cieszyć się kolejną książką zatytułowaną "Zielona uczta: jesień, zima", która pojawi się na półkach księgarń, kontynuując kulinarną podróż przez wszystkie pory roku.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
"Zielona uczta: wiosna, lato" to fascynująca kolekcja przepisów inspirowanych duchem popularnej książki Nigela Slatera "Jedz. Mała księga szybkich dań". Ten zbiór, pełen ponad 110 pomysłów na potrawy, jest doskonałym wyborem, jeśli pragniesz cieszyć się warzywami w ich najpiękniejszych odsłonach, zwłaszcza w cieplejsze dni roku. Przepisy, które w większości można zrealizować w mniej niż 30 minut, oferują prostą, nowoczesną kuchnię warzywną, korzystając z owoców, kasz i makaronów.
Idealne dla smakoszy, którzy cenią sobie nie tylko intensywność smaku, ale także szybkość i łatwość przygotowania. Książka adresowana jest również do tych, którzy pragną ograniczyć spożycie mięsa, dając jednocześnie możliwość odkrycia szeregu fascynujących smaków.
Już w drugiej połowie 2020 roku entuzjaści tej serii będą mogli cieszyć się kolejną książką zatytułowaną "Zielona uczta: jesień, zima", która pojawi się na półkach księgarń, kontynuując kulinarną podróż przez wszystkie pory roku.
