Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Wielka kolekcja dekoracji ciast. Ponad 100 projektów cukrowych kwiatów i kompozycji roślinnych oraz okazjonalnych tortów
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Ten przewodnik oferuje ponad sto instrukcji zilustrowanych zdjęciami, które pokazują, jak dekorować ciasta w klasycznym stylu zaprojektowanym przez Alana Dunna. Każdy projekt jest opisany krok po kroku, ukazując, jak stworzyć efektowne torty na różne okazje oraz jakie narzędzia będą potrzebne do ich realizacji. Książka zawiera techniki oraz przepisy na ciasta, a także bukiety i kompozycje kwiatowe - od tych o tropikalnym i egzotycznym charakterze po te, które sprawdzą się na urodzinach, weselach i świętach. Tworzenie tych imponujących projektów z pewnością dostarczy wiele satysfakcji każdemu pasjonatowi cukiernictwa.
Alan Dunn zdobył swoje umiejętności w Brytyjskim Cechu Rzemiosł Cukierniczych, gdzie trafił dzięki Margaret Morland. Kontynuował naukę na zajęciach organizowanych przez cech oraz władze Gateshead. Już w wieku 17 lat przeprowadził swoją pierwszą prezentację dla lokalnej filii cechu. Wkrótce odkrył, że prowadzenie pokazów i nauczanie sztuki dekoracji sprawiają mu tyle samo radości, co tworzenie samych dekoracji kwiatowych. Jego niezwykłe umiejętności zarówno jako rzemieślnika, jak i instruktora szybko zyskały uznanie, czyniąc go akredytowanym demonstratorem cechu.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Ten przewodnik oferuje ponad sto instrukcji zilustrowanych zdjęciami, które pokazują, jak dekorować ciasta w klasycznym stylu zaprojektowanym przez Alana Dunna. Każdy projekt jest opisany krok po kroku, ukazując, jak stworzyć efektowne torty na różne okazje oraz jakie narzędzia będą potrzebne do ich realizacji. Książka zawiera techniki oraz przepisy na ciasta, a także bukiety i kompozycje kwiatowe - od tych o tropikalnym i egzotycznym charakterze po te, które sprawdzą się na urodzinach, weselach i świętach. Tworzenie tych imponujących projektów z pewnością dostarczy wiele satysfakcji każdemu pasjonatowi cukiernictwa.
Alan Dunn zdobył swoje umiejętności w Brytyjskim Cechu Rzemiosł Cukierniczych, gdzie trafił dzięki Margaret Morland. Kontynuował naukę na zajęciach organizowanych przez cech oraz władze Gateshead. Już w wieku 17 lat przeprowadził swoją pierwszą prezentację dla lokalnej filii cechu. Wkrótce odkrył, że prowadzenie pokazów i nauczanie sztuki dekoracji sprawiają mu tyle samo radości, co tworzenie samych dekoracji kwiatowych. Jego niezwykłe umiejętności zarówno jako rzemieślnika, jak i instruktora szybko zyskały uznanie, czyniąc go akredytowanym demonstratorem cechu.
