Książka - Sprzedaż w gastronomii. Jak sprzedawać więcej i z lepszym zyskiem. Część 1

Masz tę lub inne książki?

Sprzedaj je u nas

Sprzedaż w gastronomii. Jak sprzedawać więcej i z lepszym zyskiem. Część 1

Sprzedaż w gastronomii. Jak sprzedawać więcej i z lepszym zyskiem. Część 1

Masz tę lub inne książki?

Sprzedaj je u nas

Dla każdego, kto pragnie przekształcić swój lokal gastronomiczny w dochodową działalność, ten poradnik jest niezbędną lekturą. Wyposażony w tę książkę, czytelnik zyska wiedzę nie tylko na temat zwiększania sprzedaży, ale także maksymalizacji zysków z każdej transakcji.

Poradnik odkrywa przed czytelnikiem tajniki efektywnej sprzedaży sugerowanej i metody stosowane w branży gastronomicznej do podnoszenia wartości rachunków. Uczy, jak wpływać na klientów, aby skutecznie obsługiwać gości i organizować wydarzenia, a także jak tak zaaranżować przestrzeń lokalu, by skłaniała do zakupów. Publikacja podpowiada, jak opracować atrakcyjne menu z wizualnie przyciągającą ofertą, jak kształtować ceny, które będą sprzyjać zakupom, jak tworzyć opłacalne promocje i motywować zespół do efektywnej sprzedaży.

Bazując na wieloletnim doświadczeniu autora zdobytym w międzynarodowych korporacjach gastronomicznych i pracy z polskimi restauratorami, poradnik oferuje praktyczne wskazówki i sprawdzone strategie. Autor, będąc uznanym praktykiem i trenerem branżowym, wcześniej opublikował cenione książki „Ciemna strona gastronomii” z 2014 roku i „Menedżer gastronomii” z 2017.

Polecanie książki przez znanych praktyków rynku gastronomicznego. Malka Kafka, założycielka słynnych roślinnych restauracji Tel Aviv by Malka, opisuje tę książkę jako inspirację do spojrzenia na restaurację jako na przedsięwzięcie biznesowe. Według niej autor, łącząc wiedzę akademicką z praktycznym doświadczeniem, pokazuje jak zarabiać na gastronomii, nie ograniczając się tylko do aspektu sprzedaży.

Z kolei Piotr Popiński, ekspert rynku gastronomicznego i właściciel renomowanych lokali takich jak Elixir by Dom Wódki oraz Czerwony Wieprz, podkreśla, że efektywna sprzedaż to klucz do sukcesu w tej branży. Dlatego inwestycja w wiedzę zawartą w tej publikacji jest jego zdaniem zdecydowanie warta uwagi.

Wybierz stan zużycia:

WIĘCEJ O SKALI

Dla każdego, kto pragnie przekształcić swój lokal gastronomiczny w dochodową działalność, ten poradnik jest niezbędną lekturą. Wyposażony w tę książkę, czytelnik zyska wiedzę nie tylko na temat zwiększania sprzedaży, ale także maksymalizacji zysków z każdej transakcji.

Poradnik odkrywa przed czytelnikiem tajniki efektywnej sprzedaży sugerowanej i metody stosowane w branży gastronomicznej do podnoszenia wartości rachunków. Uczy, jak wpływać na klientów, aby skutecznie obsługiwać gości i organizować wydarzenia, a także jak tak zaaranżować przestrzeń lokalu, by skłaniała do zakupów. Publikacja podpowiada, jak opracować atrakcyjne menu z wizualnie przyciągającą ofertą, jak kształtować ceny, które będą sprzyjać zakupom, jak tworzyć opłacalne promocje i motywować zespół do efektywnej sprzedaży.

Bazując na wieloletnim doświadczeniu autora zdobytym w międzynarodowych korporacjach gastronomicznych i pracy z polskimi restauratorami, poradnik oferuje praktyczne wskazówki i sprawdzone strategie. Autor, będąc uznanym praktykiem i trenerem branżowym, wcześniej opublikował cenione książki „Ciemna strona gastronomii” z 2014 roku i „Menedżer gastronomii” z 2017.

Polecanie książki przez znanych praktyków rynku gastronomicznego. Malka Kafka, założycielka słynnych roślinnych restauracji Tel Aviv by Malka, opisuje tę książkę jako inspirację do spojrzenia na restaurację jako na przedsięwzięcie biznesowe. Według niej autor, łącząc wiedzę akademicką z praktycznym doświadczeniem, pokazuje jak zarabiać na gastronomii, nie ograniczając się tylko do aspektu sprzedaży.

Z kolei Piotr Popiński, ekspert rynku gastronomicznego i właściciel renomowanych lokali takich jak Elixir by Dom Wódki oraz Czerwony Wieprz, podkreśla, że efektywna sprzedaż to klucz do sukcesu w tej branży. Dlatego inwestycja w wiedzę zawartą w tej publikacji jest jego zdaniem zdecydowanie warta uwagi.

Szczegóły

Opinie

Książki autora

Podobne

Dla Ciebie

Książki z kategorii

Dostawa i płatność

Szczegóły

Cena: 41.37 zł
Okładka: Miękka
Ilość stron: 212
Rok wydania: 2020
Rozmiar: 17 × 24 mm
ID: 9788393944866

Dane producenta:

MoJa Consulting Jan Mołoniewicz , S. Dembego 6/7, 02-796 Warszawa, Polska ,[email protected] ,tel. 698894474

Inne książki tych autorów

Podobne produkty

Może Ci się spodobać

Inne książki z tej samej kategorii

Opinie użytkowników
0.0
0 ocen i 0 recenzji
Reviews Reward Icon

Napisz opinię o książce i wygraj nagrodę!

W każdym miesiącu wybieramy najlepsze opinie i nagradzamy recenzentów.

Dowiedz się więcej

Wartość nagród w tym miesiącu

880 zł

Napisz opinię i wygraj nagrodę!
Twoja ocena to:
wybierz ocenę 0
Treść musi mieć więcej niż 50 i mniej niż 20000 znaków

Dodaj swoją opinię

Zaloguj się na swoje konto, aby mieć możliwość dodawania opinii.

Czy chcesz zostawić tylko ocenę?

Dodanie samej oceny o książce nie jest brane pod uwagę podczas losowania nagród. By mieć szansę na otrzymanie nagrody musisz napisać opinię o książce.

Już oceniłeś/zrecenzowałeś te książkę w przeszłości.

Możliwe jest dodanie tylko jednej recenzji do każdej z książek.

Sposoby dostawy

Płatne z góry

13.99 zł

Darmowa od 190 zł

ORLEN Paczka

12.99 zł

Darmowa od 190 zł

Automaty DHL BOX 24/7 i punkty POP

12.99 zł

Darmowa od 190 zł

DPD Pickup Punkt Odbioru

11.99 zł

Darmowa od 190 zł

Automaty Orlen Paczka, sklepy Żabka i inne

13.99 zł

Darmowa od 190 zł

GLS U Ciebie - Kurier

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier DPD

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier InPost

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Pocztex Kurier

13.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier DHL

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier GLS - kraje UE

69.00 zł

Punkt odbioru (Dębica)

2.99 zł

Darmowa od 190 zł

Płatne przy odbiorze

Kurier GLS pobranie

23.99 zł

Sposoby płatności

Płatność z góry

Przedpłata

platnosc

Zwykły przelew info