Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Run&cook. Kulinarny poradnik biegacza
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
„Run&Cook” to wyjątkowa książka kulinarna dla biegaczy, która dostarczy inspiracji i praktycznej wiedzy na temat odpowiedniego żywienia w sporcie. Patrycja Bereznowska, mistrzyni świata w biegu 24-godzinnym, podkreśla, jak ważna jest dobrze skomponowana dieta, która dodaje energii i wspiera walkę na światowym poziomie. Bartosz Olszewski, czołowy zawodnik Wings For Life World Run 2017, mówi o tym, jak prawidłowe odżywianie poprawia regenerację i samopoczucie, pomagając w osiąganiu celów podczas zawodów. Bloggerka Anna Szczypczyńska, znana z „Panna Anna Biega”, zwraca uwagę na korzyści płynące z jedzenia minimalnie przetworzonych produktów dla zdrowia, wyglądu i chęci do treningu.
Jeśli bieganie jest dla Ciebie nieodłącznym elementem codzienności lub dopiero zaczynasz swoją przygodę z tym sportem, „Run&Cook” stanie się Twoim przewodnikiem po świecie zdrowego odżywiania. Książka jest podzielona na trzy części, przydatne dla amatorów, osób biegających regularnie oraz przygotowujących się do zawodów. W miarę zwiększającego się zaangażowania biegowego, zapotrzebowanie organizmu na właściwe składniki odżywcze rośnie – od zapewnienia sił i regeneracji po wzmocnienie układu odpornościowego.
W książce znajdziesz przepisy na śniadania przed zawodami, potrawy wspierające metabolizm i odporność, a także zdrowe izotoniki. Wszystkie dania są oznaczone pod względem zawartości energetycznej, a także jako wegetariańskie, wegańskie czy bezglutenowe. Przygotuj się na nowy poziom biegowej energii i zdrowia z „Run&Cook”. READY, STEADY, GO!
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
„Run&Cook” to wyjątkowa książka kulinarna dla biegaczy, która dostarczy inspiracji i praktycznej wiedzy na temat odpowiedniego żywienia w sporcie. Patrycja Bereznowska, mistrzyni świata w biegu 24-godzinnym, podkreśla, jak ważna jest dobrze skomponowana dieta, która dodaje energii i wspiera walkę na światowym poziomie. Bartosz Olszewski, czołowy zawodnik Wings For Life World Run 2017, mówi o tym, jak prawidłowe odżywianie poprawia regenerację i samopoczucie, pomagając w osiąganiu celów podczas zawodów. Bloggerka Anna Szczypczyńska, znana z „Panna Anna Biega”, zwraca uwagę na korzyści płynące z jedzenia minimalnie przetworzonych produktów dla zdrowia, wyglądu i chęci do treningu.
Jeśli bieganie jest dla Ciebie nieodłącznym elementem codzienności lub dopiero zaczynasz swoją przygodę z tym sportem, „Run&Cook” stanie się Twoim przewodnikiem po świecie zdrowego odżywiania. Książka jest podzielona na trzy części, przydatne dla amatorów, osób biegających regularnie oraz przygotowujących się do zawodów. W miarę zwiększającego się zaangażowania biegowego, zapotrzebowanie organizmu na właściwe składniki odżywcze rośnie – od zapewnienia sił i regeneracji po wzmocnienie układu odpornościowego.
W książce znajdziesz przepisy na śniadania przed zawodami, potrawy wspierające metabolizm i odporność, a także zdrowe izotoniki. Wszystkie dania są oznaczone pod względem zawartości energetycznej, a także jako wegetariańskie, wegańskie czy bezglutenowe. Przygotuj się na nowy poziom biegowej energii i zdrowia z „Run&Cook”. READY, STEADY, GO!
