Książka - Carving - część 3, dekorowanie potraw oraz stołu owocami i warzywami krok po kroku

Masz tę lub inne książki?

Sprzedaj je u nas

Carving - część 3, dekorowanie potraw oraz stołu owocami i warzywami krok po kroku

Carving - część 3, dekorowanie potraw oraz stołu owocami i warzywami krok po kroku

Masz tę lub inne książki?

Sprzedaj je u nas

Rajmund Królik, zawodowy i z zamiłowania kucharz pracujący w trzygwiazdkowym hotelu, zyskał nowe spojrzenie na sztukę kulinarną dzięki licznym podróżom. Kluczowym momentem w jego karierze było spotkanie z Tien Dieu Luongiem, uznawanym mistrzem carvingu, który zainspirował Rajmunda do zgłębiania technik tworzenia dekoracyjnych potraw. Pod wodzą Tien Dieu Luonga Rajmund nie tylko rozpoczął eksperymenty z rzeźbieniem w owocach i warzywach, ale również odkrył, jak te artystyczne kompozycje mogą wpływać na smak serwowanych dań. Precyzyjnie zdobione składniki nie tylko wzbogacają estetykę posiłków, ale również dodają im głębi smakowej, co jest bezcenne w świecie gastronomii. W tej książce znajdziemy praktyczne porady, wspierane przez liczne fotografie, które pozwalają każdemu na szybkie opanowanie tej wyjątkowej sztuki. Dzięki temu, każdy może odkryć nowe wymiary kulinarnej kreacji, które zachwycają zarówno wzrok, jak i podniebienie.

Wybierz stan zużycia:

WIĘCEJ O SKALI

Rajmund Królik, zawodowy i z zamiłowania kucharz pracujący w trzygwiazdkowym hotelu, zyskał nowe spojrzenie na sztukę kulinarną dzięki licznym podróżom. Kluczowym momentem w jego karierze było spotkanie z Tien Dieu Luongiem, uznawanym mistrzem carvingu, który zainspirował Rajmunda do zgłębiania technik tworzenia dekoracyjnych potraw. Pod wodzą Tien Dieu Luonga Rajmund nie tylko rozpoczął eksperymenty z rzeźbieniem w owocach i warzywach, ale również odkrył, jak te artystyczne kompozycje mogą wpływać na smak serwowanych dań. Precyzyjnie zdobione składniki nie tylko wzbogacają estetykę posiłków, ale również dodają im głębi smakowej, co jest bezcenne w świecie gastronomii. W tej książce znajdziemy praktyczne porady, wspierane przez liczne fotografie, które pozwalają każdemu na szybkie opanowanie tej wyjątkowej sztuki. Dzięki temu, każdy może odkryć nowe wymiary kulinarnej kreacji, które zachwycają zarówno wzrok, jak i podniebienie.

Szczegóły

Opinie

Książki autora

Podobne

Dla Ciebie

Książki z kategorii

Dostawa i płatność

Szczegóły

Cena: - zł
Okładka: Twarda
Ilość stron: 96
Rok wydania: 2012
Rozmiar: 170 × 245 mm
ID: 9788362792160
Autorzy:

Inne książki: Rajmund Królik

Podobne produkty

Może Ci się spodobać

Inne książki z tej samej kategorii

Opinie użytkowników
0.0
0 ocen i 0 recenzji
Reviews Reward Icon

Napisz opinię o książce i wygraj nagrodę!

W każdym miesiącu wybieramy najlepsze opinie i nagradzamy recenzentów.

Dowiedz się więcej

Wartość nagród w tym miesiącu

880 zł

Napisz opinię i wygraj nagrodę!
Twoja ocena to:
wybierz ocenę 0
Treść musi mieć więcej niż 50 i mniej niż 20000 znaków

Dodaj swoją opinię

Zaloguj się na swoje konto, aby mieć możliwość dodawania opinii.

Czy chcesz zostawić tylko ocenę?

Dodanie samej oceny o książce nie jest brane pod uwagę podczas losowania nagród. By mieć szansę na otrzymanie nagrody musisz napisać opinię o książce.

Już oceniłeś/zrecenzowałeś te książkę w przeszłości.

Możliwe jest dodanie tylko jednej recenzji do każdej z książek.

Sposoby dostawy

Płatne z góry

13.99 zł

Darmowa od 190 zł

ORLEN Paczka

12.99 zł

Darmowa od 190 zł

Automaty DHL BOX 24/7 i punkty POP

12.99 zł

Darmowa od 190 zł

DPD Pickup Automaty i Punkty Odbioru

9.99 zł

Darmowa od 190 zł

Automaty Orlen Paczka, sklepy Żabka i inne

12.99 zł

Darmowa od 190 zł

GLS U Ciebie - Kurier

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier DPD

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier InPost

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Pocztex Kurier

13.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier DHL

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier GLS - kraje UE

69.00 zł

Punkt odbioru (Dębica)

2.99 zł

Darmowa od 190 zł

Płatne przy odbiorze

Kurier GLS pobranie

23.99 zł

Sposoby płatności

Płatność z góry

Przedpłata

platnosc

Zwykły przelew info