Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Carving - część 3, dekorowanie potraw oraz stołu owocami i warzywami krok po kroku
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Rajmund Królik, zawodowy i z zamiłowania kucharz pracujący w trzygwiazdkowym hotelu, zyskał nowe spojrzenie na sztukę kulinarną dzięki licznym podróżom. Kluczowym momentem w jego karierze było spotkanie z Tien Dieu Luongiem, uznawanym mistrzem carvingu, który zainspirował Rajmunda do zgłębiania technik tworzenia dekoracyjnych potraw. Pod wodzą Tien Dieu Luonga Rajmund nie tylko rozpoczął eksperymenty z rzeźbieniem w owocach i warzywach, ale również odkrył, jak te artystyczne kompozycje mogą wpływać na smak serwowanych dań. Precyzyjnie zdobione składniki nie tylko wzbogacają estetykę posiłków, ale również dodają im głębi smakowej, co jest bezcenne w świecie gastronomii. W tej książce znajdziemy praktyczne porady, wspierane przez liczne fotografie, które pozwalają każdemu na szybkie opanowanie tej wyjątkowej sztuki. Dzięki temu, każdy może odkryć nowe wymiary kulinarnej kreacji, które zachwycają zarówno wzrok, jak i podniebienie.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Rajmund Królik, zawodowy i z zamiłowania kucharz pracujący w trzygwiazdkowym hotelu, zyskał nowe spojrzenie na sztukę kulinarną dzięki licznym podróżom. Kluczowym momentem w jego karierze było spotkanie z Tien Dieu Luongiem, uznawanym mistrzem carvingu, który zainspirował Rajmunda do zgłębiania technik tworzenia dekoracyjnych potraw. Pod wodzą Tien Dieu Luonga Rajmund nie tylko rozpoczął eksperymenty z rzeźbieniem w owocach i warzywach, ale również odkrył, jak te artystyczne kompozycje mogą wpływać na smak serwowanych dań. Precyzyjnie zdobione składniki nie tylko wzbogacają estetykę posiłków, ale również dodają im głębi smakowej, co jest bezcenne w świecie gastronomii. W tej książce znajdziemy praktyczne porady, wspierane przez liczne fotografie, które pozwalają każdemu na szybkie opanowanie tej wyjątkowej sztuki. Dzięki temu, każdy może odkryć nowe wymiary kulinarnej kreacji, które zachwycają zarówno wzrok, jak i podniebienie.
