Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Bez resztek. Kuchnia zero waste, czyli nie wyrzucaj pieniędzy i jedzenia
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Ta pełna pasji książka to przewodnik, który pomoże Ci przekształcić codzienne nawyki, by uniknąć marnowania żywności. Zawiera praktyczne wskazówki, wciągające historie i inspirujące przemyślenia. Marek Borowski, Prezes Zarządu Federacji Polskich Banków Żywności, gorąco rekomenduje te porady!
Areta Szpura dzieli się swoimi doświadczeniami, opowiadając, jak wcześniej unikała gotowania z obawy przed stratą cennych składników. Dzięki nowym umiejętnościom nie czeka już na zaproszenia na obiady od przyjaciółki Jagny – teraz sama z przyjemnością eksperymentuje w kuchni.
Czy wiesz, że aż 30% kupowanej przez nas żywności ląduje w koszu? Najczęściej marnowane są pieczywo, wędliny, owoce, warzywa i nabiał. Istnieją jednak skuteczne metody, aby temu zapobiec dzięki kuchni w stylu zero waste!
Przyglądając się produktom, które na pierwszy rzut oka wydają się być bezużyteczne, odkryjesz, jak przygotować zdrowe i naprawdę smaczne potrawy. Wykorzystuj, nie marnuj – to klucz do gotowania, które jest przyjazne zarówno dla portfela, jak i dla planety. Unikając wyrzucania jedzenia, oszczędzasz pieniądze i jesteś bardziej ekologiczny, nie mając przy tym wyrzutów sumienia.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Ta pełna pasji książka to przewodnik, który pomoże Ci przekształcić codzienne nawyki, by uniknąć marnowania żywności. Zawiera praktyczne wskazówki, wciągające historie i inspirujące przemyślenia. Marek Borowski, Prezes Zarządu Federacji Polskich Banków Żywności, gorąco rekomenduje te porady!
Areta Szpura dzieli się swoimi doświadczeniami, opowiadając, jak wcześniej unikała gotowania z obawy przed stratą cennych składników. Dzięki nowym umiejętnościom nie czeka już na zaproszenia na obiady od przyjaciółki Jagny – teraz sama z przyjemnością eksperymentuje w kuchni.
Czy wiesz, że aż 30% kupowanej przez nas żywności ląduje w koszu? Najczęściej marnowane są pieczywo, wędliny, owoce, warzywa i nabiał. Istnieją jednak skuteczne metody, aby temu zapobiec dzięki kuchni w stylu zero waste!
Przyglądając się produktom, które na pierwszy rzut oka wydają się być bezużyteczne, odkryjesz, jak przygotować zdrowe i naprawdę smaczne potrawy. Wykorzystuj, nie marnuj – to klucz do gotowania, które jest przyjazne zarówno dla portfela, jak i dla planety. Unikając wyrzucania jedzenia, oszczędzasz pieniądze i jesteś bardziej ekologiczny, nie mając przy tym wyrzutów sumienia.
