Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Kolorowa kuchnia roślinna
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Roślinny świat oferuje niezwykłe bogactwo, które nie przestaje zachwycać. Zrównoważona dieta, obfitująca w warzywa, owoce, zboża i nasiona, jest kluczem do prawidłowego funkcjonowania organizmu, dobrego samopoczucia i zwiększonej odporności na choroby, zarówno teraz, jak i w przyszłości. Magdalena Gembacka, prowadząca bloga ammniam.pl, pokazuje, że zdrowe jedzenie nie tylko wyśmienicie smakuje, ale również jest łatwe do wykonania i spektakularnie kolorowe. Dzięki umiejętnościom kreowania z roślin, potrafi przyrządzić pożywny obiad dla całej rodziny, wyszukany deser czy świąteczne potrawy. Magdalena zaprasza do odkrywania kulinarnych możliwości swojej książki, proponując gotowanie z użyciem naturalnych składników i rezygnację z białej mąki, białego ryżu oraz produktów przetworzonych. Znajdziesz tu ponad 80 przepisów oraz mnóstwo informacji o zdrowym gotowaniu.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Roślinny świat oferuje niezwykłe bogactwo, które nie przestaje zachwycać. Zrównoważona dieta, obfitująca w warzywa, owoce, zboża i nasiona, jest kluczem do prawidłowego funkcjonowania organizmu, dobrego samopoczucia i zwiększonej odporności na choroby, zarówno teraz, jak i w przyszłości. Magdalena Gembacka, prowadząca bloga ammniam.pl, pokazuje, że zdrowe jedzenie nie tylko wyśmienicie smakuje, ale również jest łatwe do wykonania i spektakularnie kolorowe. Dzięki umiejętnościom kreowania z roślin, potrafi przyrządzić pożywny obiad dla całej rodziny, wyszukany deser czy świąteczne potrawy. Magdalena zaprasza do odkrywania kulinarnych możliwości swojej książki, proponując gotowanie z użyciem naturalnych składników i rezygnację z białej mąki, białego ryżu oraz produktów przetworzonych. Znajdziesz tu ponad 80 przepisów oraz mnóstwo informacji o zdrowym gotowaniu.
