Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Kelner w Paryżu. Co ukrywa stolica smaku?
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Edward Chisholm, zachwycony wizją życia w Paryżu, pełen nadziei na nowe doświadczenia i rozwój kariery pisarskiej, postanawia rozpocząć swoją przygodę w miejscu, które dla wielu pozostaje ukryte - w kulinarnej stolicy świata. Aby sprostać codziennym wyzwaniom i jednocześnie znaleźć inspirację, obejmuje stanowisko pikolaka, czyli pomocnika kelnera, w jednej z paryskich restauracji. Wchodząc za kuchenne drzwi, odkrywa mroczne zakamarki tej branży, zupełnie różne od tego, co widzą klienci. To przestrzeń pełna wyzysku, nieustannej rywalizacji oraz barier społecznych i rasowych. Chisholm staje się świadkiem i uczestnikiem brutalnej rzeczywistości, która rzadko dopuszcza możliwość ucieczki dla tych, którzy w nią wpadną.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Edward Chisholm, zachwycony wizją życia w Paryżu, pełen nadziei na nowe doświadczenia i rozwój kariery pisarskiej, postanawia rozpocząć swoją przygodę w miejscu, które dla wielu pozostaje ukryte - w kulinarnej stolicy świata. Aby sprostać codziennym wyzwaniom i jednocześnie znaleźć inspirację, obejmuje stanowisko pikolaka, czyli pomocnika kelnera, w jednej z paryskich restauracji. Wchodząc za kuchenne drzwi, odkrywa mroczne zakamarki tej branży, zupełnie różne od tego, co widzą klienci. To przestrzeń pełna wyzysku, nieustannej rywalizacji oraz barier społecznych i rasowych. Chisholm staje się świadkiem i uczestnikiem brutalnej rzeczywistości, która rzadko dopuszcza możliwość ucieczki dla tych, którzy w nią wpadną.
