Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Jedzenie, że ogień. Niebanalna uczta w plenerze
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Ta książka całkowicie zrewolucjonizuje Twoje podejście do gotowania na świeżym powietrzu! Zawiera zarówno oryginalne, jak i klasyczne przepisy, które przeniesione z tradycyjnej kuchni do warunków polowych, nabierają nowego charakteru dzięki żarowi ogniska. Odkryjesz zaskakujące połączenia składników, zgłębisz nowe techniki kulinarne i wyczarujesz smaki, jakich nie da się osiągnąć w kuchni domowej.
Przygotuj się na kulinarne przygody i ciesz się biesiadowaniem w doborowym towarzystwie. Zaproś swoich bliskich na prawdziwą ucztę w ogrodzie czy przy ognisku, zorganizuj przyjęcie dla dzieci lub oczaruj swoją drugą połówkę nietypową randką na łonie natury. Może i w Tobie obudzi się zew pierwotnego gotowania?
Wkrocz do świata kuchni ognia i stań się mistrzem kulinarnych ogniskowych doznań!
"W tej książce dzieje się prawdziwa magia. Patrycja przenosi nas w kulinarną podróż, korzystając z najlepszych darów natury i łącząc je w niespotykany sposób. Jest sezonowo, kolorowo i aromatycznie. Po lekturze nie mogłam się doczekać, by samemu spróbować - tylko co wybrać na pierwszy ogień?" - Beata Grątkowska, autorka książek i bloga Praktykulinarni.com
"To nie tylko zbiór przepisów - to opowieść o przygodach, które można przeżyć poza domem z rodziną i przyjaciółmi! Dzięki tej książce porzucisz tradycyjną kuchnię i niezależnie od pogody, zapalisz ogień w plenerze." - Ola Czapla-Oslislo, recenzentka kulinarna i autorka BlogOstryga.pl
"Ogień to żywioł, który od zawsze oferuje ciepło i bezpieczeństwo, a talent Patrycji opanowuje go w mistrzowski sposób. Ta książka zabierze Cię w niezwykły świat grillowania i BBQ." - Andrzej Gibas, brązowy medalista Mistrzostw Świata BBQ
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Ta książka całkowicie zrewolucjonizuje Twoje podejście do gotowania na świeżym powietrzu! Zawiera zarówno oryginalne, jak i klasyczne przepisy, które przeniesione z tradycyjnej kuchni do warunków polowych, nabierają nowego charakteru dzięki żarowi ogniska. Odkryjesz zaskakujące połączenia składników, zgłębisz nowe techniki kulinarne i wyczarujesz smaki, jakich nie da się osiągnąć w kuchni domowej.
Przygotuj się na kulinarne przygody i ciesz się biesiadowaniem w doborowym towarzystwie. Zaproś swoich bliskich na prawdziwą ucztę w ogrodzie czy przy ognisku, zorganizuj przyjęcie dla dzieci lub oczaruj swoją drugą połówkę nietypową randką na łonie natury. Może i w Tobie obudzi się zew pierwotnego gotowania?
Wkrocz do świata kuchni ognia i stań się mistrzem kulinarnych ogniskowych doznań!
"W tej książce dzieje się prawdziwa magia. Patrycja przenosi nas w kulinarną podróż, korzystając z najlepszych darów natury i łącząc je w niespotykany sposób. Jest sezonowo, kolorowo i aromatycznie. Po lekturze nie mogłam się doczekać, by samemu spróbować - tylko co wybrać na pierwszy ogień?" - Beata Grątkowska, autorka książek i bloga Praktykulinarni.com
"To nie tylko zbiór przepisów - to opowieść o przygodach, które można przeżyć poza domem z rodziną i przyjaciółmi! Dzięki tej książce porzucisz tradycyjną kuchnię i niezależnie od pogody, zapalisz ogień w plenerze." - Ola Czapla-Oslislo, recenzentka kulinarna i autorka BlogOstryga.pl
"Ogień to żywioł, który od zawsze oferuje ciepło i bezpieczeństwo, a talent Patrycji opanowuje go w mistrzowski sposób. Ta książka zabierze Cię w niezwykły świat grillowania i BBQ." - Andrzej Gibas, brązowy medalista Mistrzostw Świata BBQ
