Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Jedzenie, które leczy
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Coraz więcej osób uświadamia sobie, że dieta ma istotny wpływ na naszą energię życiową, wagę ciała, a także kondycję skóry i włosów. Kluczową rolę odgrywa tu również dobrostan naszych organów wewnętrznych. Jakie składniki powinniśmy wybierać, by zachować zdrowie i energię? Odpowiedz na to pytanie odnajdziemy w książce "Jedzenie, które leczy".
Karolina i Maciej Szaciłło opierają się na ajurwedzie – precyzyjnym, holistycznym systemie medycznym, który istnieje od 5 tysięcy lat. Zakłada on, że zdrowie to stan równowagi, a każda osoba wymaga indywidualnego podejścia. Nasze potrzeby różnią się nie tylko w zależności od cech fizycznych, jak wzrost czy waga, ale też od naszych unikalnych procesów trawiennych i wymogów energetycznych. Dodatkowo, zmieniają się one sezonowo – inne składniki sprzyjają nam zimą, a inne latem.
Autorzy książki oferują nie tylko przepisy na zdrowe i smaczne posiłki, ale również wskazówki, jak odnaleźć własną drogę do pełni zdrowia i satysfakcjonującego życia. Karolina Szaciłło, znana z publikacji i warsztatów o zdrowym trybie życia, oraz Maciej Szaciłło, ekspert w dziedzinie ekologicznego stylu życia, wspólnie prowadzą liczne kursy i szkolenia. Ich działalność obejmuje zdrowe gotowanie, medytację, trening oddechowy, a także programy detoksykacji. Maciej od lat dzieli się swoją wiedzą w kąciku zdrowego gotowania w programie Dzień Dobry TVN, a oboje są współautorami licznych poradników dotyczących zdrowego odżywiania i oczyszczania organizmu.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Coraz więcej osób uświadamia sobie, że dieta ma istotny wpływ na naszą energię życiową, wagę ciała, a także kondycję skóry i włosów. Kluczową rolę odgrywa tu również dobrostan naszych organów wewnętrznych. Jakie składniki powinniśmy wybierać, by zachować zdrowie i energię? Odpowiedz na to pytanie odnajdziemy w książce "Jedzenie, które leczy".
Karolina i Maciej Szaciłło opierają się na ajurwedzie – precyzyjnym, holistycznym systemie medycznym, który istnieje od 5 tysięcy lat. Zakłada on, że zdrowie to stan równowagi, a każda osoba wymaga indywidualnego podejścia. Nasze potrzeby różnią się nie tylko w zależności od cech fizycznych, jak wzrost czy waga, ale też od naszych unikalnych procesów trawiennych i wymogów energetycznych. Dodatkowo, zmieniają się one sezonowo – inne składniki sprzyjają nam zimą, a inne latem.
Autorzy książki oferują nie tylko przepisy na zdrowe i smaczne posiłki, ale również wskazówki, jak odnaleźć własną drogę do pełni zdrowia i satysfakcjonującego życia. Karolina Szaciłło, znana z publikacji i warsztatów o zdrowym trybie życia, oraz Maciej Szaciłło, ekspert w dziedzinie ekologicznego stylu życia, wspólnie prowadzą liczne kursy i szkolenia. Ich działalność obejmuje zdrowe gotowanie, medytację, trening oddechowy, a także programy detoksykacji. Maciej od lat dzieli się swoją wiedzą w kąciku zdrowego gotowania w programie Dzień Dobry TVN, a oboje są współautorami licznych poradników dotyczących zdrowego odżywiania i oczyszczania organizmu.
