Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Jak leczyć się czekoladą
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Profesor Henri Joyeux, znany onkolog i chirurg, który specjalizuje się w gastrologii i ginekologii, pełni funkcję honorowego profesora na Wydziale Lekarskim Uniwersytetu w Montpellier. Jest autorem licznych publikacji poświęconych zdrowemu stylowi życia, ze szczególnym naciskiem na zdrowe odżywianie. Współpracując z wybitnym mistrzem cukiernictwa, francuskim chocolatier Jeanem-Claude'em Bertonem, odkrywa nieznane dotąd aspekty prawdziwej czekolady oraz jej historię. Zwracają uwagę na lecznicze właściwości ziaren kakaowca i wyrobów z nich pochodzących. Ich książka stanowi prawdziwą rewolucję, mogącą odmienić nasze spojrzenie na czekoladę, a przy tym znacząco wpływać na poprawę naszego zdrowia. Powyższy opis został dostarczony przez wydawcę.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Profesor Henri Joyeux, znany onkolog i chirurg, który specjalizuje się w gastrologii i ginekologii, pełni funkcję honorowego profesora na Wydziale Lekarskim Uniwersytetu w Montpellier. Jest autorem licznych publikacji poświęconych zdrowemu stylowi życia, ze szczególnym naciskiem na zdrowe odżywianie. Współpracując z wybitnym mistrzem cukiernictwa, francuskim chocolatier Jeanem-Claude'em Bertonem, odkrywa nieznane dotąd aspekty prawdziwej czekolady oraz jej historię. Zwracają uwagę na lecznicze właściwości ziaren kakaowca i wyrobów z nich pochodzących. Ich książka stanowi prawdziwą rewolucję, mogącą odmienić nasze spojrzenie na czekoladę, a przy tym znacząco wpływać na poprawę naszego zdrowia. Powyższy opis został dostarczony przez wydawcę.
