Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Jajka. 130 prostych przepisów
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Michel Roux, ceniony na całym świecie szef kuchni, w swojej książce przedstawia ponad 130 przepisów, które pokazują różnorodność zastosowania jajek w kulinariach. Każda część książki poświęcona jest innemu sposobowi ich przygotowywania, poczynając od gotowania, przez smażenie i pieczenie, na tworzeniu naleśników, omletów, sufletów i tart kończąc. Wśród propozycji znajdują się także desery, takie jak kremy, lody, biszkopty czy bezy.
Przepisy są zorganizowane w przemyślany sposób, umożliwiając czytelnikom rozpoczęcie od prostych, by potem przechodzić do bardziej wymagających dań. Książka zawiera zarówno klasyczne receptury z kuchni brytyjskiej, francuskiej, włoskiej, jak i innych tradycji kulinarnych Europy.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Michel Roux, ceniony na całym świecie szef kuchni, w swojej książce przedstawia ponad 130 przepisów, które pokazują różnorodność zastosowania jajek w kulinariach. Każda część książki poświęcona jest innemu sposobowi ich przygotowywania, poczynając od gotowania, przez smażenie i pieczenie, na tworzeniu naleśników, omletów, sufletów i tart kończąc. Wśród propozycji znajdują się także desery, takie jak kremy, lody, biszkopty czy bezy.
Przepisy są zorganizowane w przemyślany sposób, umożliwiając czytelnikom rozpoczęcie od prostych, by potem przechodzić do bardziej wymagających dań. Książka zawiera zarówno klasyczne receptury z kuchni brytyjskiej, francuskiej, włoskiej, jak i innych tradycji kulinarnych Europy.
