Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Hummus, za'atar i granaty. Kulinarna podróż po Libanie
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Kuchnia arabska cieszy się w Polsce rosnącym zainteresowaniem, co można zauważyć dzięki coraz liczniejszym hummus barom otwieranym w wielu miejscach. Samar Khanafer zaprasza nas do odkrywania libańskich smaków, oferując kulinarną podróż pełną kolorów i różnorodności. Wyróżniające się prostotą wykonania i wartościami odżywczymi potrawy libańskie nie tylko zachwycają aromatem, ale także są bogate i zdrowe. W książce Khanafer zawarła ponad sto przepisów, które doskonale oddają charakter tamtejszej kuchni.
Zdjęcia do tej publikacji stworzył utalentowany duet fotografów - Zielińscy.
Autorka, Samar Khanafer, łączy polskie i libańskie korzenie. Widzowie polubili ją za udział w trzeciej edycji „MasterChefa”, gdzie jej umiejętności docenili tak uznani szefowie kuchni jak Gordon Ramsay i Michel Roux. Zawodowo związana z projektowaniem grafiki, po godzinach pasjonuje się gotowaniem. Samar prowadzi regularne warsztaty kulinarne z kuchni arabskiej i dzieli się swoimi doświadczeniami na blogu www.blogsamar.com. Jej teksty można znaleźć na portalu NaTemat oraz w magazynach takich jak „KUKBOOK”, „Kuchnia” i „Smak”. Jest też częstym gościem w programach telewizyjnych.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Kuchnia arabska cieszy się w Polsce rosnącym zainteresowaniem, co można zauważyć dzięki coraz liczniejszym hummus barom otwieranym w wielu miejscach. Samar Khanafer zaprasza nas do odkrywania libańskich smaków, oferując kulinarną podróż pełną kolorów i różnorodności. Wyróżniające się prostotą wykonania i wartościami odżywczymi potrawy libańskie nie tylko zachwycają aromatem, ale także są bogate i zdrowe. W książce Khanafer zawarła ponad sto przepisów, które doskonale oddają charakter tamtejszej kuchni.
Zdjęcia do tej publikacji stworzył utalentowany duet fotografów - Zielińscy.
Autorka, Samar Khanafer, łączy polskie i libańskie korzenie. Widzowie polubili ją za udział w trzeciej edycji „MasterChefa”, gdzie jej umiejętności docenili tak uznani szefowie kuchni jak Gordon Ramsay i Michel Roux. Zawodowo związana z projektowaniem grafiki, po godzinach pasjonuje się gotowaniem. Samar prowadzi regularne warsztaty kulinarne z kuchni arabskiej i dzieli się swoimi doświadczeniami na blogu www.blogsamar.com. Jej teksty można znaleźć na portalu NaTemat oraz w magazynach takich jak „KUKBOOK”, „Kuchnia” i „Smak”. Jest też częstym gościem w programach telewizyjnych.
