Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Francuskie dzieci jedzą wszystko
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka opowiada o fascynującej podróży rodziny Karen Le Billon, która mieszkając w północnej Francji, dokonała rewolucji w swoim podejściu do jedzenia. Jako profesor na Uniwersytecie British Columbia z tytułem doktora z Oksfordu, Karen wyruszyła z Kanady, zabierając swoje dzieci do rodzinnego miasta męża. Nie przypuszczała, że czeka ich tam kompletnie nowe spojrzenie na nawyki żywieniowe. Z ciekawością obserwowała, jak jej córki poznają nowe smaki, od buraków po muszle, ucząc się cieszyć jedzeniem.
Książka "Jedzenie po francusku" jest idealną propozycją dla rodziców zmagających się z wybrednymi dziećmi. Czy kiedykolwiek musieliście przekupywać swoje dzieci, aby zjadły zdrowy posiłek, albo rezygnowaliście z zasad w obliczu niechęci do jedzenia warzyw? Ten przewodnik pomoże wam zmienić te nawyki. Karen, dzieląc się swoimi odkryciami, przedstawia dziesięć prostych zasad, które mogą pomóc wychować zdrowych i szczęśliwych smakoszy.
Podczas swojej francuskiej eskapady autorka odkrywa różnorodne podejścia do jedzenia, które z powodzeniem można wdrożyć w domowym zaciszu. Dzięki wielu praktycznym wskazówkom i przepisom z tej książki, nawet najbardziej niechętne warzywom dzieci mogą nauczyć się radości z odkrywania nowych smaków bez potrzeby ciągłego podjadania.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka opowiada o fascynującej podróży rodziny Karen Le Billon, która mieszkając w północnej Francji, dokonała rewolucji w swoim podejściu do jedzenia. Jako profesor na Uniwersytecie British Columbia z tytułem doktora z Oksfordu, Karen wyruszyła z Kanady, zabierając swoje dzieci do rodzinnego miasta męża. Nie przypuszczała, że czeka ich tam kompletnie nowe spojrzenie na nawyki żywieniowe. Z ciekawością obserwowała, jak jej córki poznają nowe smaki, od buraków po muszle, ucząc się cieszyć jedzeniem.
Książka "Jedzenie po francusku" jest idealną propozycją dla rodziców zmagających się z wybrednymi dziećmi. Czy kiedykolwiek musieliście przekupywać swoje dzieci, aby zjadły zdrowy posiłek, albo rezygnowaliście z zasad w obliczu niechęci do jedzenia warzyw? Ten przewodnik pomoże wam zmienić te nawyki. Karen, dzieląc się swoimi odkryciami, przedstawia dziesięć prostych zasad, które mogą pomóc wychować zdrowych i szczęśliwych smakoszy.
Podczas swojej francuskiej eskapady autorka odkrywa różnorodne podejścia do jedzenia, które z powodzeniem można wdrożyć w domowym zaciszu. Dzięki wielu praktycznym wskazówkom i przepisom z tej książki, nawet najbardziej niechętne warzywom dzieci mogą nauczyć się radości z odkrywania nowych smaków bez potrzeby ciągłego podjadania.
