Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Francuski szef kuchni. Wszystkie przepisy z kultowego telewizyjnego show
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Dla entuzjastów gotowania, „Biblia dla miłośników gotowania” to niezapomniane dzieło Julii Child, teraz dostępne w polskim tłumaczeniu. Ta książka to nie tylko zbiór przepisów, lecz także książkowa adaptacja pierwszego telewizyjnego reality show o gotowaniu. Pierwszy odcinek „Francuskiego Szefa Kuchni” zadebiutował w bostońskiej telewizji 11 lutego 1963 roku, w czasach czarno-białej telewizji, co Julia Child z humorem wspomina we wstępie. W ciągu lat program zdobył ogromną popularność, prowadząc do licznych wznowień i kontynuacji. Sama Julia Child, ze swoim charakterystycznym, bezpretensjonalnym stylem i imponującymi umiejętnościami kulinarnymi, zyskała miano ikony sztuki kulinarnej, inspirując miłośników kuchni zarówno w Ameryce, jak i na całym świecie.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Dla entuzjastów gotowania, „Biblia dla miłośników gotowania” to niezapomniane dzieło Julii Child, teraz dostępne w polskim tłumaczeniu. Ta książka to nie tylko zbiór przepisów, lecz także książkowa adaptacja pierwszego telewizyjnego reality show o gotowaniu. Pierwszy odcinek „Francuskiego Szefa Kuchni” zadebiutował w bostońskiej telewizji 11 lutego 1963 roku, w czasach czarno-białej telewizji, co Julia Child z humorem wspomina we wstępie. W ciągu lat program zdobył ogromną popularność, prowadząc do licznych wznowień i kontynuacji. Sama Julia Child, ze swoim charakterystycznym, bezpretensjonalnym stylem i imponującymi umiejętnościami kulinarnymi, zyskała miano ikony sztuki kulinarnej, inspirując miłośników kuchni zarówno w Ameryce, jak i na całym świecie.
