Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Fine Polish Desserts
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Po odniesieniu sukcesu dzięki albumowi „Wykwintna kuchnia polska”, stworzonemu pod patronatem pani Anny Komorowskiej i wyróżnionemu trzecią nagrodą w konkursie Gourmand World Cookbook Awards w Paryżu, przedstawiamy kolejny luksusowy album, tym razem poświęcony wyrafinowanym polskim deserom. W przedsięwzięcie to zaangażowaliśmy 23 znakomitych cukierników, których prace ilustrują polską tradycję cukiernictwa, a każdy prezentowany deser opatrzony jest artystycznymi fotografiami.
Oba albumy mocno czerpią z bogatego dziedzictwa polskiej kuchni, wprowadzając innowacyjne podejście poprzez współczesne koncepcje, zaskakujące techniki kulinarne i niebanalne przepisy, które nie ustępują propozycjom od najlepszych szefów kuchni na świecie. Ta wyjątkowa publikacja z pewnością zachwyci miłośników kulinarnego rzemiosła.
Książka wprowadza czytelnika w świat klasycznych polskich deserów w nowoczesnym i eleganckim wydaniu, jednocześnie przedstawiając nowatorskie przepisy, które zaskakują połączeniem smaków oraz formą.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Po odniesieniu sukcesu dzięki albumowi „Wykwintna kuchnia polska”, stworzonemu pod patronatem pani Anny Komorowskiej i wyróżnionemu trzecią nagrodą w konkursie Gourmand World Cookbook Awards w Paryżu, przedstawiamy kolejny luksusowy album, tym razem poświęcony wyrafinowanym polskim deserom. W przedsięwzięcie to zaangażowaliśmy 23 znakomitych cukierników, których prace ilustrują polską tradycję cukiernictwa, a każdy prezentowany deser opatrzony jest artystycznymi fotografiami.
Oba albumy mocno czerpią z bogatego dziedzictwa polskiej kuchni, wprowadzając innowacyjne podejście poprzez współczesne koncepcje, zaskakujące techniki kulinarne i niebanalne przepisy, które nie ustępują propozycjom od najlepszych szefów kuchni na świecie. Ta wyjątkowa publikacja z pewnością zachwyci miłośników kulinarnego rzemiosła.
Książka wprowadza czytelnika w świat klasycznych polskich deserów w nowoczesnym i eleganckim wydaniu, jednocześnie przedstawiając nowatorskie przepisy, które zaskakują połączeniem smaków oraz formą.
