Książka - Dzika fermentacja. Żywe kultury bakterii - smak, wartości odżywcze i rzemiosło

Masz tę lub inne książki?

Sprzedaj je u nas

Dzika fermentacja. Żywe kultury bakterii - smak, wartości odżywcze i rzemiosło

Dzika fermentacja. Żywe kultury bakterii - smak, wartości odżywcze i rzemiosło

Masz tę lub inne książki?

Sprzedaj je u nas

Książka Sandora Katza to nowatorskie podejście do sztuki kiszenia, nie bez powodu nazywanej kulinarną rewolucją naszych czasów. Autor bestsellerowej "Sztuki fermentacji", znany z niewyczerpanego entuzjazmu i głębokiej wiedzy, powraca z nową pozycją, która ma szansę stać się nieodłącznym elementem każdej kuchni. Laureat prestiżowej nagrody Jamesa Bearda i uznany przez „The New York Times” Katz eksploruje świat fermentacji z jeszcze większą pasją, wprowadzając czytelników w renesans tej prastarej sztuki.

Od pierwszej publikacji, Katz nie przestaje inspirować do przekształcania domowej kuchni w prawdziwe laboratorium smaków. Jego najnowsza książka odkrywa przed nami bogactwo smaków i niezwykłe korzyści zdrowotne płynące z fermentacji. Oferuje przepisy na takie rarytasy jak kwas truskawkowy, koreańskie kimchi czy afrykańskie piwo z sorgo, przedstawiając tradycyjne metody w nowoczesnym kontekście.

Książka Sandora stała się źródłem inspiracji nie tylko dla uznanych szefów kuchni, ale także dla amatorów, którzy marzą o poszerzaniu swoich kulinarnych horyzontów. Odkryj magię fermentacji wraz z Katsem i zmień swoje codzienne gotowanie w osobiste, smakowe odkrycie. Jak zdradza „The New York Times”, autor to prawdziwa gwiazda rocka świata kulinariów, a Sally Fallon Morrell nazywa go królem fermentacji – czy można o nim powiedzieć coś lepszego?

Wybierz stan zużycia:

WIĘCEJ O SKALI

Książka Sandora Katza to nowatorskie podejście do sztuki kiszenia, nie bez powodu nazywanej kulinarną rewolucją naszych czasów. Autor bestsellerowej "Sztuki fermentacji", znany z niewyczerpanego entuzjazmu i głębokiej wiedzy, powraca z nową pozycją, która ma szansę stać się nieodłącznym elementem każdej kuchni. Laureat prestiżowej nagrody Jamesa Bearda i uznany przez „The New York Times” Katz eksploruje świat fermentacji z jeszcze większą pasją, wprowadzając czytelników w renesans tej prastarej sztuki.

Od pierwszej publikacji, Katz nie przestaje inspirować do przekształcania domowej kuchni w prawdziwe laboratorium smaków. Jego najnowsza książka odkrywa przed nami bogactwo smaków i niezwykłe korzyści zdrowotne płynące z fermentacji. Oferuje przepisy na takie rarytasy jak kwas truskawkowy, koreańskie kimchi czy afrykańskie piwo z sorgo, przedstawiając tradycyjne metody w nowoczesnym kontekście.

Książka Sandora stała się źródłem inspiracji nie tylko dla uznanych szefów kuchni, ale także dla amatorów, którzy marzą o poszerzaniu swoich kulinarnych horyzontów. Odkryj magię fermentacji wraz z Katsem i zmień swoje codzienne gotowanie w osobiste, smakowe odkrycie. Jak zdradza „The New York Times”, autor to prawdziwa gwiazda rocka świata kulinariów, a Sally Fallon Morrell nazywa go królem fermentacji – czy można o nim powiedzieć coś lepszego?

Szczegóły

Opinie

Książki autora

Podobne

Dla Ciebie

Książki z kategorii

Dostawa i płatność

Szczegóły

Cena: - zł
Okładka: Miękka
Ilość stron: 328
Rok wydania: 2017
Rozmiar: 165 × 240 mm
ID: 9788365601582

Inne książki: Sandor Ellix Katz

Podobne produkty

Może Ci się spodobać

Inne książki z tej samej kategorii

Opinie użytkowników
0.0
0 ocen i 0 recenzji
Reviews Reward Icon

Napisz opinię o książce i wygraj nagrodę!

W każdym miesiącu wybieramy najlepsze opinie i nagradzamy recenzentów.

Dowiedz się więcej

Wartość nagród w tym miesiącu

880 zł

Napisz opinię i wygraj nagrodę!
Twoja ocena to:
wybierz ocenę 0
Treść musi mieć więcej niż 50 i mniej niż 20000 znaków

Dodaj swoją opinię

Zaloguj się na swoje konto, aby mieć możliwość dodawania opinii.

Czy chcesz zostawić tylko ocenę?

Dodanie samej oceny o książce nie jest brane pod uwagę podczas losowania nagród. By mieć szansę na otrzymanie nagrody musisz napisać opinię o książce.

Już oceniłeś/zrecenzowałeś te książkę w przeszłości.

Możliwe jest dodanie tylko jednej recenzji do każdej z książek.

Sposoby dostawy

Płatne z góry

13.99 zł

Darmowa od 190 zł

ORLEN Paczka

12.99 zł

Darmowa od 190 zł

Automaty DHL BOX 24/7 i punkty POP

12.99 zł

Darmowa od 190 zł

DPD Pickup Automaty i Punkty Odbioru

9.99 zł

Darmowa od 190 zł

Automaty Orlen Paczka, sklepy Żabka i inne

12.99 zł

Darmowa od 190 zł

GLS U Ciebie - Kurier

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier DPD

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier InPost

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Pocztex Kurier

13.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier DHL

14.99 zł

Darmowa od 190 zł

Kurier GLS - kraje UE

69.00 zł

Punkt odbioru (Dębica)

2.99 zł

Darmowa od 190 zł

Płatne przy odbiorze

Kurier GLS pobranie

23.99 zł

Sposoby płatności

Płatność z góry

Przedpłata

platnosc

Zwykły przelew info