Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Domowe Przetwory
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Ta książka jest praktycznym przewodnikiem, ukazującym, jak własnoręcznie i w domowych warunkach przygotować różnorodne przetwory. Czytelnik znajdzie w niej szczegółowe instrukcje dotyczące tworzenia świeżych soków i smakowitych kompotów z owoców. Dowie się także, jak wykonać domowe dżemy i konfitury, odkrywając tajniki ich idealnej konsystencji i smaku.
Nie zabraknie również wskazówek na temat przygotowywania przeciery z warzyw i owoców, które mogą stać się bazą dla wielu potraw. Książka w przejrzysty sposób przedstawia również techniki marynowania warzyw i grzybów, pozwalając na zachowanie ich wartości smakowych.
Na koniec, poznając podstawy kiszenia warzyw, czytelnik nauczy się, jak w prosty sposób wzbogacić swoje dania o domowe, zdrowe przetwory, które będą cieszyć nie tylko swoim smakiem, ale i wartościami odżywczymi. Praktyczne porady zawarte w tej publikacji sprawią, że każdy będzie mógł cieszyć się smakiem własnoręcznie przygotowanych przetworów przez cały rok.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Ta książka jest praktycznym przewodnikiem, ukazującym, jak własnoręcznie i w domowych warunkach przygotować różnorodne przetwory. Czytelnik znajdzie w niej szczegółowe instrukcje dotyczące tworzenia świeżych soków i smakowitych kompotów z owoców. Dowie się także, jak wykonać domowe dżemy i konfitury, odkrywając tajniki ich idealnej konsystencji i smaku.
Nie zabraknie również wskazówek na temat przygotowywania przeciery z warzyw i owoców, które mogą stać się bazą dla wielu potraw. Książka w przejrzysty sposób przedstawia również techniki marynowania warzyw i grzybów, pozwalając na zachowanie ich wartości smakowych.
Na koniec, poznając podstawy kiszenia warzyw, czytelnik nauczy się, jak w prosty sposób wzbogacić swoje dania o domowe, zdrowe przetwory, które będą cieszyć nie tylko swoim smakiem, ale i wartościami odżywczymi. Praktyczne porady zawarte w tej publikacji sprawią, że każdy będzie mógł cieszyć się smakiem własnoręcznie przygotowanych przetworów przez cały rok.
