Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Domowe konserwy w słojach i puszkach oraz kiszonki Bożenki
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Robert Winckiewicz w swojej najnowszej książce skupia się na technikach przechowywania żywności w słoikach i puszkach. Szczegółowo przedstawia metody konserwowania różnych produktów, począwszy od mięsa, a skończywszy na warzywach i owocach. Oferowane przez autora informacje umożliwiają proste przygotowanie szerokiej gamy potraw, takich jak pasztety, pasty, marynaty oraz kiszonki, które można zamknąć w słoikach czy puszkach. Książka zawiera również przepisy na takie specjały jak gulasz angielski, mielonkę turystyczną, paprykarz, pasztet myśliwski oraz kiszone grzyby leśne.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Robert Winckiewicz w swojej najnowszej książce skupia się na technikach przechowywania żywności w słoikach i puszkach. Szczegółowo przedstawia metody konserwowania różnych produktów, począwszy od mięsa, a skończywszy na warzywach i owocach. Oferowane przez autora informacje umożliwiają proste przygotowanie szerokiej gamy potraw, takich jak pasztety, pasty, marynaty oraz kiszonki, które można zamknąć w słoikach czy puszkach. Książka zawiera również przepisy na takie specjały jak gulasz angielski, mielonkę turystyczną, paprykarz, pasztet myśliwski oraz kiszone grzyby leśne.
