Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Domowa paszteciarnia. Swojska kuchnia
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
"Domowa paszteciarnia" to fascynujący zbiór przepisów, który wprowadza smakoszy w świat różnorodnych pasztetów, galaret, farszów, past i musów, idealnych na każdą uroczystość przy stole. W tej książce można znaleźć przepisy zarówno na tradycyjne dania mięsne, jak i różnorodne specjały z ryb, warzyw, grzybów oraz nabiału, takie jak mus z dorsza i wątróbki dorszowej. Dodatkowo, autor oferuje inspirujące pomysły na sosy, które podkreślają smak każdego z prezentowanych dań.
Autorem książki jest Grzegorz Labuda, doświadczony szef kuchni, który zdobywał swoje umiejętności w prestiżowych miejscach, takich jak Zamek Jan III Sobieski w Rzucewie, Villa Sedan w Sopocie oraz Hotel Nadmorski w Gdyni. W tym ostatnim przygotowywał menu na ważne wydarzenia, takie jak szczyt polsko-ukraiński w 2005 roku czy wizyta George'a Busha w 2007 roku. Aktualnie Labuda prowadzi kuchnię i restaurację w luksusowym hotelu Blow Up Hall 5050 w poznańskim Starym Browarze. Książka jest częścią serii, która obejmuje również tytuły takie jak "Leśne specjały", "Wiejskie specjały" oraz "Domowa pierogarnia".
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
"Domowa paszteciarnia" to fascynujący zbiór przepisów, który wprowadza smakoszy w świat różnorodnych pasztetów, galaret, farszów, past i musów, idealnych na każdą uroczystość przy stole. W tej książce można znaleźć przepisy zarówno na tradycyjne dania mięsne, jak i różnorodne specjały z ryb, warzyw, grzybów oraz nabiału, takie jak mus z dorsza i wątróbki dorszowej. Dodatkowo, autor oferuje inspirujące pomysły na sosy, które podkreślają smak każdego z prezentowanych dań.
Autorem książki jest Grzegorz Labuda, doświadczony szef kuchni, który zdobywał swoje umiejętności w prestiżowych miejscach, takich jak Zamek Jan III Sobieski w Rzucewie, Villa Sedan w Sopocie oraz Hotel Nadmorski w Gdyni. W tym ostatnim przygotowywał menu na ważne wydarzenia, takie jak szczyt polsko-ukraiński w 2005 roku czy wizyta George'a Busha w 2007 roku. Aktualnie Labuda prowadzi kuchnię i restaurację w luksusowym hotelu Blow Up Hall 5050 w poznańskim Starym Browarze. Książka jest częścią serii, która obejmuje również tytuły takie jak "Leśne specjały", "Wiejskie specjały" oraz "Domowa pierogarnia".
