Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
DNA żywienia. Dlaczego twoje geny kochają tradycyjne pożywienie
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Catherine Shanahan, lekarka i biochemiczka, zgłębia idee związane z odżywianiem, często wywołujące kontrowersje i wątpliwości. Pokazuje, że powrót do tradycyjnych metod, które już dawno temu z powodzeniem stosowali nasi przodkowie, może być kluczem do zdrowszego i bardziej pełnego życia. Badając kulinarne nawyki społeczności znanych z doskonałego zdrowia i długowieczności – jak w przypadku diety śródziemnomorskiej, mieszkańców Okinawy czy mieszkańców tzw. niebieskich stref – Shanahan odkryła cztery wspólne elementy, które przez wieki kształtowały te zdrowe praktyki.
Te cztery podstawowe filary to spożywanie świeżych produktów, włączenie do diety kiszonek i kiełków, spożycie mięsa gotowanego z kośćmi oraz podrobów. Według Shanahan, te tradycyjne nawyki tworzą to, co nazywa „naturalnym jadłospisem ludzkim”, którym kierują się społeczności znane z silnych i zdrowych pokoleń. Książka „DNA żywienia” przedstawia w przystępny i czasem humorystyczny sposób sekrety utrzymania dobrego zdrowia, dostępne dla każdego bez względu na wyjściową kondycję zdrowotną.
Badania Shanahan wspierają naukowe dowody, które dają nadzieję na to, że nigdy nie jest za późno, aby zatroszczyć się o zdrowie swoje i swojego potomstwa. Poradnik „DNA żywienia” to praktyczne narzędzie, które może pomóc poprawić nastrój, uwolnić się od potrzeby podjadania, zwiększyć płodność i szanse na zdrowe potomstwo, poprawić pamięć i funkcje poznawcze, zredukować alergie i inne choroby, jak również wzmocnić kości i stawy. Dodatkowo, ułatwia utrzymanie młodego wyglądu i zdrowej skóry.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Catherine Shanahan, lekarka i biochemiczka, zgłębia idee związane z odżywianiem, często wywołujące kontrowersje i wątpliwości. Pokazuje, że powrót do tradycyjnych metod, które już dawno temu z powodzeniem stosowali nasi przodkowie, może być kluczem do zdrowszego i bardziej pełnego życia. Badając kulinarne nawyki społeczności znanych z doskonałego zdrowia i długowieczności – jak w przypadku diety śródziemnomorskiej, mieszkańców Okinawy czy mieszkańców tzw. niebieskich stref – Shanahan odkryła cztery wspólne elementy, które przez wieki kształtowały te zdrowe praktyki.
Te cztery podstawowe filary to spożywanie świeżych produktów, włączenie do diety kiszonek i kiełków, spożycie mięsa gotowanego z kośćmi oraz podrobów. Według Shanahan, te tradycyjne nawyki tworzą to, co nazywa „naturalnym jadłospisem ludzkim”, którym kierują się społeczności znane z silnych i zdrowych pokoleń. Książka „DNA żywienia” przedstawia w przystępny i czasem humorystyczny sposób sekrety utrzymania dobrego zdrowia, dostępne dla każdego bez względu na wyjściową kondycję zdrowotną.
Badania Shanahan wspierają naukowe dowody, które dają nadzieję na to, że nigdy nie jest za późno, aby zatroszczyć się o zdrowie swoje i swojego potomstwa. Poradnik „DNA żywienia” to praktyczne narzędzie, które może pomóc poprawić nastrój, uwolnić się od potrzeby podjadania, zwiększyć płodność i szanse na zdrowe potomstwo, poprawić pamięć i funkcje poznawcze, zredukować alergie i inne choroby, jak również wzmocnić kości i stawy. Dodatkowo, ułatwia utrzymanie młodego wyglądu i zdrowej skóry.
