Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.






Nowa
Książka nowa.





Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.





Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.





Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Dieta wegańska na cztery pory roku
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Sezonowość w diecie odgrywa kluczową rolę, szczególnie gdy robimy zakupy spożywcze. Dzięki niej możemy cieszyć się zdrowszym stylem życia oraz wspierać lokalny biznes. W czasach, gdy globalne rynki i nowoczesne technologie dyktują tempo produkcji żywności, łatwo zapomnieć, że najpełniejszy smak mają te warzywa i owoce, które rosną naturalnie w swoim odpowiednim sezonie i miejscu. Użycie sztucznych metod wspomagających uprawę czy transport często pozbawia je nie tylko smaku, ale też niezbędnych wartości odżywczych. Dlatego warto wiedzieć, jakie produkty wybierać w danym okresie roku.
Książka, którą przygotowały specjalistki z warszawskiej poradni Dietosfera, dostarcza nieocenionych wskazówek w tworzeniu wegańskiego, sezonowego menu. Znajdziesz tu cenne informacje dotyczące wdrażania diety wegańskiej, a także szczegółową wiedzę na temat makro- i mikroskładników odżywczych niezbędnych dla każdego weganina. Dowiesz się, z jakich źródeł czerpać białka, tłuszcze, węglowodany, witaminy i minerały oraz jak uzupełniać składniki, które mogą być niedoborowe w diecie roślinnej. Dodatkowo publikacja zawiera przepisy na niebanalne dania wegańskie, które podkreślają znaczenie sezonowości w kuchni.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
nowa
18.18 zł
jak nowa

- niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania
- książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji
Wysyłka w ciągu 24h + czas dostawy
dobry
widoczne ślady używania
Sezonowość w diecie odgrywa kluczową rolę, szczególnie gdy robimy zakupy spożywcze. Dzięki niej możemy cieszyć się zdrowszym stylem życia oraz wspierać lokalny biznes. W czasach, gdy globalne rynki i nowoczesne technologie dyktują tempo produkcji żywności, łatwo zapomnieć, że najpełniejszy smak mają te warzywa i owoce, które rosną naturalnie w swoim odpowiednim sezonie i miejscu. Użycie sztucznych metod wspomagających uprawę czy transport często pozbawia je nie tylko smaku, ale też niezbędnych wartości odżywczych. Dlatego warto wiedzieć, jakie produkty wybierać w danym okresie roku.
Książka, którą przygotowały specjalistki z warszawskiej poradni Dietosfera, dostarcza nieocenionych wskazówek w tworzeniu wegańskiego, sezonowego menu. Znajdziesz tu cenne informacje dotyczące wdrażania diety wegańskiej, a także szczegółową wiedzę na temat makro- i mikroskładników odżywczych niezbędnych dla każdego weganina. Dowiesz się, z jakich źródeł czerpać białka, tłuszcze, węglowodany, witaminy i minerały oraz jak uzupełniać składniki, które mogą być niedoborowe w diecie roślinnej. Dodatkowo publikacja zawiera przepisy na niebanalne dania wegańskie, które podkreślają znaczenie sezonowości w kuchni.