Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Dieta bez mleka i glutenu
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Jeśli borykasz się z uporczywym trądzikiem, nadwagą trudną do kontrolowania, częstymi bólami głowy, przewlekłymi katarami i zapaleniami zatok, reumatyzmem, problemami skórnymi, astmą czy zespołem przewlekłego zmęczenia, warto przyjrzeć się temu, jak twoje ciało reaguje na pokarmy. Układ odpornościowy może bowiem traktować niektóre składniki diety jako zagrożenie, co prowadzi do różnorodnych reakcji alergicznych. Szczególnie często alergie dotyczą mleka, jajek i glutenu, a także pszenicy.
W tej książce znajdziesz wskazówki dotyczące unikania produktów zawierających mleko i gluten, co może pomóc w złagodzeniu objawów. Dowiesz się, jakie znaczenie mają dla naszego zdrowia bakterie jelitowe, i jak wspierać ich obecność w organizmie. Przedstawione są również alternatywne źródła wapnia dla osób z nietolerancją mleka. Autor wyjaśnia, jakie pokarmy sprzyjają długowieczności, witalności i dobremu samopoczuciu.
Dodatkowo książka zawiera przepisy na smaczne potrawy, które są wolne od mleka i glutenu, umożliwiając cieszenie się różnorodnością smaków, jednocześnie dbając o swoje zdrowie.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Jeśli borykasz się z uporczywym trądzikiem, nadwagą trudną do kontrolowania, częstymi bólami głowy, przewlekłymi katarami i zapaleniami zatok, reumatyzmem, problemami skórnymi, astmą czy zespołem przewlekłego zmęczenia, warto przyjrzeć się temu, jak twoje ciało reaguje na pokarmy. Układ odpornościowy może bowiem traktować niektóre składniki diety jako zagrożenie, co prowadzi do różnorodnych reakcji alergicznych. Szczególnie często alergie dotyczą mleka, jajek i glutenu, a także pszenicy.
W tej książce znajdziesz wskazówki dotyczące unikania produktów zawierających mleko i gluten, co może pomóc w złagodzeniu objawów. Dowiesz się, jakie znaczenie mają dla naszego zdrowia bakterie jelitowe, i jak wspierać ich obecność w organizmie. Przedstawione są również alternatywne źródła wapnia dla osób z nietolerancją mleka. Autor wyjaśnia, jakie pokarmy sprzyjają długowieczności, witalności i dobremu samopoczuciu.
Dodatkowo książka zawiera przepisy na smaczne potrawy, które są wolne od mleka i glutenu, umożliwiając cieszenie się różnorodnością smaków, jednocześnie dbając o swoje zdrowie.
