Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Dieta 5:2 dr. Mosleya
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Światowy bestseller „Dieta 5:2” autorstwa dr. Michaela Mosleya pokazuje, jak można poprawić zdrowie i schudnąć, jedząc normalnie przez pięć dni w tygodniu, a przez dwa dni ograniczając kalorie do 500 dla kobiet i 600 dla mężczyzn. Ten innowacyjny sposób odżywiania, oparty na badaniach naukowych, nie tylko pomaga w redukcji wagi, ale także zmniejsza ryzyko wielu chorób, w tym sercowo-naczyniowych, cukrzycy, a nawet nowotworów. Dr Mark Mattson z National Institute of Aging potwierdza korzyści zdrowotne tej metody.
„Dieta 5:2” oferuje program łatwy do wdrożenia nawet dla zapracowanych osób. W książce znajdują się propozycje 40 posiłków o zawartości 500 lub 600 kalorii, a także osiem stron zdjęć z dietetycznymi zestawami dań. Przydatne narzędzia, takie jak licznik kalorii, ułatwiają monitorowanie postępów.
Dr Michael Mosley, który zdobywał doświadczenie w Royal Free Hospital w Londynie, odniósł sukces jako dziennikarz naukowy w BBC. Jego program „Eat, Fast, and Live Longer” zdobył szerokie uznanie. Współautorka książki, Mimi Spencer, jest znaną dziennikarką i pisarką.
Liczne opinie specjalistów, takich jak dr Pete Bridgwood i dietetyczka Claire Cronin, podkreślają skuteczność diety. Susie White, kolejna dietetyczka, opowiada o swojej przemianie po obejrzeniu programu Mosleya, która przyniosła jej utratę niemal siedmiu kilogramów i zwiększoną energię.
Dieta 5:2 nie jest chwilową modą, lecz nowym podejściem do zdrowego odżywiania, które może wprowadzić pozytywne zmiany w twoim życiu.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Światowy bestseller „Dieta 5:2” autorstwa dr. Michaela Mosleya pokazuje, jak można poprawić zdrowie i schudnąć, jedząc normalnie przez pięć dni w tygodniu, a przez dwa dni ograniczając kalorie do 500 dla kobiet i 600 dla mężczyzn. Ten innowacyjny sposób odżywiania, oparty na badaniach naukowych, nie tylko pomaga w redukcji wagi, ale także zmniejsza ryzyko wielu chorób, w tym sercowo-naczyniowych, cukrzycy, a nawet nowotworów. Dr Mark Mattson z National Institute of Aging potwierdza korzyści zdrowotne tej metody.
„Dieta 5:2” oferuje program łatwy do wdrożenia nawet dla zapracowanych osób. W książce znajdują się propozycje 40 posiłków o zawartości 500 lub 600 kalorii, a także osiem stron zdjęć z dietetycznymi zestawami dań. Przydatne narzędzia, takie jak licznik kalorii, ułatwiają monitorowanie postępów.
Dr Michael Mosley, który zdobywał doświadczenie w Royal Free Hospital w Londynie, odniósł sukces jako dziennikarz naukowy w BBC. Jego program „Eat, Fast, and Live Longer” zdobył szerokie uznanie. Współautorka książki, Mimi Spencer, jest znaną dziennikarką i pisarką.
Liczne opinie specjalistów, takich jak dr Pete Bridgwood i dietetyczka Claire Cronin, podkreślają skuteczność diety. Susie White, kolejna dietetyczka, opowiada o swojej przemianie po obejrzeniu programu Mosleya, która przyniosła jej utratę niemal siedmiu kilogramów i zwiększoną energię.
Dieta 5:2 nie jest chwilową modą, lecz nowym podejściem do zdrowego odżywiania, które może wprowadzić pozytywne zmiany w twoim życiu.
