Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Depresja. Jedzenie, które leczy
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Depresja to jedna z najczęstszych chorób na świecie, dotykająca miliony ludzi. W 2017 roku statystyki Światowej Organizacji Zdrowia wskazywały, że z tą dolegliwością zmagało się globalnie około 350 milionów osób, w tym 1,5 miliona w Polsce.
Karolina i Maciej Szacillo, autorzy książki, przedstawiają naturalne metody zapobiegania depresji i wspierania organizmu podczas jej przebiegu. W książce wykorzystują zasady ajurwedy, najstarszego systemu medycznego, oraz osiągnięcia współczesnej dietetyki, by doradzić, jak zwiększyć życiową energię i rozpoznać oznaki depresji w porównaniu do chwilowego pogorszenia nastroju.
Ich książka, "Depresja. Jedzenie, które leczy", oferuje czytelnikom zestaw 80 przepisów na dania główne, przekąski, kiszonki, mieszanki przypraw oraz naturalne suplementy i napoje energetyczne. Wzbogacona o przykłady technik oddechowych, medytacji i zabiegów olejowych, publikacja stanowi kompleksowy poradnik dla tych, którzy szukają naturalnych sposobów na poprawę zdrowia psychicznego i fizycznego.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Depresja to jedna z najczęstszych chorób na świecie, dotykająca miliony ludzi. W 2017 roku statystyki Światowej Organizacji Zdrowia wskazywały, że z tą dolegliwością zmagało się globalnie około 350 milionów osób, w tym 1,5 miliona w Polsce.
Karolina i Maciej Szacillo, autorzy książki, przedstawiają naturalne metody zapobiegania depresji i wspierania organizmu podczas jej przebiegu. W książce wykorzystują zasady ajurwedy, najstarszego systemu medycznego, oraz osiągnięcia współczesnej dietetyki, by doradzić, jak zwiększyć życiową energię i rozpoznać oznaki depresji w porównaniu do chwilowego pogorszenia nastroju.
Ich książka, "Depresja. Jedzenie, które leczy", oferuje czytelnikom zestaw 80 przepisów na dania główne, przekąski, kiszonki, mieszanki przypraw oraz naturalne suplementy i napoje energetyczne. Wzbogacona o przykłady technik oddechowych, medytacji i zabiegów olejowych, publikacja stanowi kompleksowy poradnik dla tych, którzy szukają naturalnych sposobów na poprawę zdrowia psychicznego i fizycznego.
