Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Dobra kuchnia Dania z grzybów
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Grzyby odgrywają ważną rolę w kulinarnych tradycjach, a ich zastosowanie w kuchni jest niezwykle różnorodne, co można zaobserwować w setkach przepisów. Są one łatwo dostępne, zarówno jako dziko rosnące gatunki, jak i te uprawiane, dzięki czemu często spotykamy je na naszych stołach. Pomimo że dietetycy podkreślają, iż nie są one wyjątkowym źródłem składników odżywczych, grzyby potrafią znacząco wzbogacić potrawy, dodając im unikalny smak i zapach. To dzięki grzybom, nawet najprostsze dania nabierają wyrazistości i głębi. Warto więc częściej korzystać z tego daru natury, który oferują nam polskie lasy, wspierając tym samym naszą rodzimą kuchnię.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Grzyby odgrywają ważną rolę w kulinarnych tradycjach, a ich zastosowanie w kuchni jest niezwykle różnorodne, co można zaobserwować w setkach przepisów. Są one łatwo dostępne, zarówno jako dziko rosnące gatunki, jak i te uprawiane, dzięki czemu często spotykamy je na naszych stołach. Pomimo że dietetycy podkreślają, iż nie są one wyjątkowym źródłem składników odżywczych, grzyby potrafią znacząco wzbogacić potrawy, dodając im unikalny smak i zapach. To dzięki grzybom, nawet najprostsze dania nabierają wyrazistości i głębi. Warto więc częściej korzystać z tego daru natury, który oferują nam polskie lasy, wspierając tym samym naszą rodzimą kuchnię.
