Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Daj gryza. Smakowite historie o jedzeniu
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Wyrusz w fascynującą podróż smaków, odkrywając kulinarne skarby z różnych zakątków świata dzięki tej wyjątkowej książce. Album przeniesie cię przez różnorodne kuchnie pięciu kontynentów, pełen jest nie tylko ciekawostek, ale i przepysznych przepisów, które ożywią twój stół.
Dowiedz się, skąd pochodzą podstawowe składniki, takie jak kukurydza, pszenica czy ziemniaki. Zainspiruj się, poznając, jakie potrawy jada się od wieków w Turcji, we Włoszech czy w Nigerii. Krok po kroku nauczysz się przygotowywać wietnamskie naleśniki, brazylijskie pralinki czy aromatyczne węgierskie leczo.
Książka zaprasza do kulinarnej podróży, podczas której odwiedzisz 26 krajów. Zachwycisz się pięknymi ilustracjami Aleksandry i Daniela Mizielińskich, które przedstawiają m.in. marokańskie uczty, pływające targi w Wietnamie czy życie argentyńskich gauczów. Odkryj bogactwo dań oraz ich interesującą historię, związaną z kulturą i naturą poszczególnych regionów. Przyrządzisz pyszne i łatwe dania, które staną się hitem w twojej kuchni.
Każdy rozdział prowadzi do innego kraju, oferując solidną dawkę wiedzy na temat charakterystycznych składników, dań i kulinarnych tradycji. W książce znajdziesz dwa proste przepisy do samodzielnego wykonania, które ułatwią ci rozpoczęcie przygody z międzynarodową kuchnią. Dodatkowo spis treści, indeks oraz chronologia odkryć kulinarnych pomogą w odnalezieniu najciekawszych informacji.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Wyrusz w fascynującą podróż smaków, odkrywając kulinarne skarby z różnych zakątków świata dzięki tej wyjątkowej książce. Album przeniesie cię przez różnorodne kuchnie pięciu kontynentów, pełen jest nie tylko ciekawostek, ale i przepysznych przepisów, które ożywią twój stół.
Dowiedz się, skąd pochodzą podstawowe składniki, takie jak kukurydza, pszenica czy ziemniaki. Zainspiruj się, poznając, jakie potrawy jada się od wieków w Turcji, we Włoszech czy w Nigerii. Krok po kroku nauczysz się przygotowywać wietnamskie naleśniki, brazylijskie pralinki czy aromatyczne węgierskie leczo.
Książka zaprasza do kulinarnej podróży, podczas której odwiedzisz 26 krajów. Zachwycisz się pięknymi ilustracjami Aleksandry i Daniela Mizielińskich, które przedstawiają m.in. marokańskie uczty, pływające targi w Wietnamie czy życie argentyńskich gauczów. Odkryj bogactwo dań oraz ich interesującą historię, związaną z kulturą i naturą poszczególnych regionów. Przyrządzisz pyszne i łatwe dania, które staną się hitem w twojej kuchni.
Każdy rozdział prowadzi do innego kraju, oferując solidną dawkę wiedzy na temat charakterystycznych składników, dań i kulinarnych tradycji. W książce znajdziesz dwa proste przepisy do samodzielnego wykonania, które ułatwią ci rozpoczęcie przygody z międzynarodową kuchnią. Dodatkowo spis treści, indeks oraz chronologia odkryć kulinarnych pomogą w odnalezieniu najciekawszych informacji.
