Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.






Nowa
Książka nowa.





Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.





Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.





Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Cuda w kuchni
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka Katarzyny Bosackiej "Jak gotować, żeby nie marnować" to inspirujące źródło pomysłów na kreatywne potrawy z resztek i prostych składników. Znajdziecie w niej przepis na chrupiące pączki z przejrzałych bananów, wytrawne babeczki z makaronu po rosole czy gnocchi z garstki ziemniaków. Autorka dzieli się swoją wiedzą, jak przygotować smaczne dania z tego, co mamy pod ręką, czy to z wczorajszych resztek, nieświeżego chleba lub podstawowych owoców i warzyw.
Zdjęcia w książce, wykonane przy pomocy telefonów, oddają codzienne życie autorki i jej dużej rodziny. Dzięki niej dowiecie się, jak wykorzystać składniki dostępne w lokalnym sklepie, na łące czy w ogrodzie. Książka oferuje także pomysły na jadalne prezenty, ekologiczne środki czystości oraz sposoby organizacji przyjęć. Jest to praktyczny przewodnik nie tylko na czas pandemii, ale na każdą okazję.
Katarzyna Bosacka, znana dziennikarka telewizyjna i prasowa, dzieli się swoimi doświadczeniami zdobytymi m.in. w "Wysokich Obcasach" i programach "Wiem, co jem" oraz "Wiem, co kupuję" w TVN Style. Prywatnie jest szczęśliwą żoną, mamą czwórki dzieci i właścicielką psa o imieniu Brownie, który ceni sobie dobre jedzenie. Książka Bosackiej to nie tylko zbiór przepisów, ale także inspiracja do tworzenia cudów w kuchni z minimalnym wysiłkiem i przy ograniczonych zasobach.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
nowa
13.22 zł
jak nowa

- niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania
- książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji
Wysyłka w ciągu 24h + czas dostawy
dobry
widoczne ślady używania
Dostępna ilość 1
Uwaga została 1 szt.
Posiadamy 4 szt.
Książka Katarzyny Bosackiej "Jak gotować, żeby nie marnować" to inspirujące źródło pomysłów na kreatywne potrawy z resztek i prostych składników. Znajdziecie w niej przepis na chrupiące pączki z przejrzałych bananów, wytrawne babeczki z makaronu po rosole czy gnocchi z garstki ziemniaków. Autorka dzieli się swoją wiedzą, jak przygotować smaczne dania z tego, co mamy pod ręką, czy to z wczorajszych resztek, nieświeżego chleba lub podstawowych owoców i warzyw.
Zdjęcia w książce, wykonane przy pomocy telefonów, oddają codzienne życie autorki i jej dużej rodziny. Dzięki niej dowiecie się, jak wykorzystać składniki dostępne w lokalnym sklepie, na łące czy w ogrodzie. Książka oferuje także pomysły na jadalne prezenty, ekologiczne środki czystości oraz sposoby organizacji przyjęć. Jest to praktyczny przewodnik nie tylko na czas pandemii, ale na każdą okazję.
Katarzyna Bosacka, znana dziennikarka telewizyjna i prasowa, dzieli się swoimi doświadczeniami zdobytymi m.in. w "Wysokich Obcasach" i programach "Wiem, co jem" oraz "Wiem, co kupuję" w TVN Style. Prywatnie jest szczęśliwą żoną, mamą czwórki dzieci i właścicielką psa o imieniu Brownie, który ceni sobie dobre jedzenie. Książka Bosackiej to nie tylko zbiór przepisów, ale także inspiracja do tworzenia cudów w kuchni z minimalnym wysiłkiem i przy ograniczonych zasobach.