Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Co jeść przy chorobach stawów i kości
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Książka pełna jest przepisów inspirowanych tradycyjną kuchnią polską oraz kuchniami europejskimi, z naciskiem na smaki śródziemnomorskie. Przepisy zostały starannie dobrane i posegregowane według pór roku, aby dostosować się do naturalnych potrzeb organizmu, uwzględniając zmieniające się wymagania termiczne. Dla każdej kategorii posiłków, takiej jak śniadania, znajdziemy różnorodne propozycje, które spełniają konkretne zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Książka promuje wykorzystanie tzw. superpokarmów, które wspierają zdrowie układu trawiennego, podkreślając, że dieta prozdrowotna nie musi oznaczać rezygnacji ze smacznych potraw. Chociaż schorzenia mogą wydawać się przeszkodą, w rzeczywistości stają się one motywacją do wprowadzenia zdrowego odżywiania dla całej rodziny. Książka pokazuje, że zdrowe jedzenie może być nie tylko łatwe i przystępne cenowo, ale także pełne smaku, różnorodności i barw.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Książka pełna jest przepisów inspirowanych tradycyjną kuchnią polską oraz kuchniami europejskimi, z naciskiem na smaki śródziemnomorskie. Przepisy zostały starannie dobrane i posegregowane według pór roku, aby dostosować się do naturalnych potrzeb organizmu, uwzględniając zmieniające się wymagania termiczne. Dla każdej kategorii posiłków, takiej jak śniadania, znajdziemy różnorodne propozycje, które spełniają konkretne zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Książka promuje wykorzystanie tzw. superpokarmów, które wspierają zdrowie układu trawiennego, podkreślając, że dieta prozdrowotna nie musi oznaczać rezygnacji ze smacznych potraw. Chociaż schorzenia mogą wydawać się przeszkodą, w rzeczywistości stają się one motywacją do wprowadzenia zdrowego odżywiania dla całej rodziny. Książka pokazuje, że zdrowe jedzenie może być nie tylko łatwe i przystępne cenowo, ale także pełne smaku, różnorodności i barw.
