Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Chlebek. Akademia mądrego dziecka. Wiem, co jem!
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Skąd pochodzi mąka, której używamy do pieczenia chleba? Jakie kiedyś stosowano metody uprawy zbóż, i jakie praktyki są wykorzystywane dzisiaj? Co dokładnie dzieje się wewnątrz młyna? Jakie są różnice między rodzajami mąki i dlaczego te ciemniejsze są uważane za zdrowsze? Jakie odmiany pieczywa dostępne są w różnych częściach świata i z jakiego powodu lepiej unikać tych z dodatkiem konserwantów?
Seria "Wiem, co jem!" to innowacyjne książeczki skierowane do dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym. Dzięki zabawnym ilustracjom i ciekawym informacjom, małe czytelniki zyskują wiedzę o świecie jedzenia. Dowiadują się, jak uprawiane i przetwarzane są podstawowe owoce, warzywa i zboża, zanim trafią do sklepów i na nasze talerze.
Dzięki przystępnemu językowi i humorystycznym ilustracjom, dzieci łatwo przyswajają wiedzę i chętniej próbują nowych smaków, nawet tych mniej znanych. Seria "Chcę wiedzieć" promuje zdrowe nawyki żywieniowe, w prosty sposób objaśniając znaczenie składników odżywczych i kalorii, zachęcając tym samym do zdrowego odżywiania.
W serii "Wiem, co jem!" dostępne są już takie tytuły jak: "Chlebek", "Czekolada", "Pomidory", "Banany".
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Skąd pochodzi mąka, której używamy do pieczenia chleba? Jakie kiedyś stosowano metody uprawy zbóż, i jakie praktyki są wykorzystywane dzisiaj? Co dokładnie dzieje się wewnątrz młyna? Jakie są różnice między rodzajami mąki i dlaczego te ciemniejsze są uważane za zdrowsze? Jakie odmiany pieczywa dostępne są w różnych częściach świata i z jakiego powodu lepiej unikać tych z dodatkiem konserwantów?
Seria "Wiem, co jem!" to innowacyjne książeczki skierowane do dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym. Dzięki zabawnym ilustracjom i ciekawym informacjom, małe czytelniki zyskują wiedzę o świecie jedzenia. Dowiadują się, jak uprawiane i przetwarzane są podstawowe owoce, warzywa i zboża, zanim trafią do sklepów i na nasze talerze.
Dzięki przystępnemu językowi i humorystycznym ilustracjom, dzieci łatwo przyswajają wiedzę i chętniej próbują nowych smaków, nawet tych mniej znanych. Seria "Chcę wiedzieć" promuje zdrowe nawyki żywieniowe, w prosty sposób objaśniając znaczenie składników odżywczych i kalorii, zachęcając tym samym do zdrowego odżywiania.
W serii "Wiem, co jem!" dostępne są już takie tytuły jak: "Chlebek", "Czekolada", "Pomidory", "Banany".
