Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Chińska kuchnia Podróże kulinarne
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Kolekcja 'Podróże kulinarne. Tradycje, smaki, potrawy' to zbiór pięknie wydanych albumów, które łączą praktyczne porady kulinarne z fascynującymi ciekawostkami i sekretami kuchni z różnych stron świata. W każdej części zaprezentowane są najpyszniejsze dania, unikalna atmosfera oraz zwyczaje kulinarne z 25 opisanych krajów. Każdy tom serii jest podzielony na pięć sekcji. 'Palcem po mapie...' odkrywa kulinarne regiony i ich charakterystyczne cechy, 'Z historią w tle...' zgłębia tradycje tworzenia potraw oraz typowe składniki. 'Na talerzu...' przybliża sposoby przygotowania popularnych potraw i napojów. 'Wokół stołu...' natomiast opowiada o zwyczajach biesiadowania, etykiecie oraz obyczajach kulinarnych. Na koniec, 'Polecane przepisy...' oferuje wybór najciekawszych przepisów. Wszystkie przepisy zawarte w książce zostały trzykrotnie przetestowane w słynnych testach kulinarnych 'Australian Women's Weekly', co zapewnia ich smakowitość i łatwość w przygotowaniu.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Kolekcja 'Podróże kulinarne. Tradycje, smaki, potrawy' to zbiór pięknie wydanych albumów, które łączą praktyczne porady kulinarne z fascynującymi ciekawostkami i sekretami kuchni z różnych stron świata. W każdej części zaprezentowane są najpyszniejsze dania, unikalna atmosfera oraz zwyczaje kulinarne z 25 opisanych krajów. Każdy tom serii jest podzielony na pięć sekcji. 'Palcem po mapie...' odkrywa kulinarne regiony i ich charakterystyczne cechy, 'Z historią w tle...' zgłębia tradycje tworzenia potraw oraz typowe składniki. 'Na talerzu...' przybliża sposoby przygotowania popularnych potraw i napojów. 'Wokół stołu...' natomiast opowiada o zwyczajach biesiadowania, etykiecie oraz obyczajach kulinarnych. Na koniec, 'Polecane przepisy...' oferuje wybór najciekawszych przepisów. Wszystkie przepisy zawarte w książce zostały trzykrotnie przetestowane w słynnych testach kulinarnych 'Australian Women's Weekly', co zapewnia ich smakowitość i łatwość w przygotowaniu.
