Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.






Nowa
Książka nowa.





Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.





Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.





Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Bukiet warzyw
DODAJ DO LISTY ŻYCZEŃ
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Przewodnik kulinarny, który koncentruje się na wykorzystaniu warzyw w kuchni, to prawdziwy skarbiec inspiracji do tworzenia różnorodnych dań. Jak można kreatywnie użyć buraków, brukselki, cebuli, dyni, fasoli, grochu, kalafiora, kapusty, marchwi, ogórków, papryki oraz sałat zielonych? Autorki tej książki prezentują bogaty zestaw przepisów na potrawy zarówno chłodne, jak i ciepłe, wzbogacony o praktyczne wskazówki dotyczące przygotowania poszczególnych składników. Ponadto, książka dostarcza informacji o wartościach odżywczych oraz interesujące fakty historyczne dotyczące roli warzyw w sztuce kulinarnej.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
nowa
8.16 zł
jak nowa

- niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania
- książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji
Wysyłka w ciągu 24h + czas dostawy
6.99 zł
dobry

- normalne ślady użytkowania wynikające z kartkowania podczas czytania
- brak większych uszkodzeń lub zagięć
Wysyłka w ciągu 24h + czas dostawy
widoczne ślady używania
Przewodnik kulinarny, który koncentruje się na wykorzystaniu warzyw w kuchni, to prawdziwy skarbiec inspiracji do tworzenia różnorodnych dań. Jak można kreatywnie użyć buraków, brukselki, cebuli, dyni, fasoli, grochu, kalafiora, kapusty, marchwi, ogórków, papryki oraz sałat zielonych? Autorki tej książki prezentują bogaty zestaw przepisów na potrawy zarówno chłodne, jak i ciepłe, wzbogacony o praktyczne wskazówki dotyczące przygotowania poszczególnych składników. Ponadto, książka dostarcza informacji o wartościach odżywczych oraz interesujące fakty historyczne dotyczące roli warzyw w sztuce kulinarnej.