Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Bosacka po polsku. Nowoczesne przepisy kuchni polskiej
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Polska kuchnia to prawdziwy festiwal smaków, łączący tradycyjne receptury z nowoczesnymi akcentami. Ostatnimi czasy przeżywa ona dynamiczny rozwój, podobnie jak nasz kraj, dzięki czemu może konkurować z najbardziej znanymi kuchniami Europy bez żadnych kompleksów. Na rynku pojawiło się wiele książek sprawiających, że nowoczesne podejście do kuchni polskiej staje się coraz bardziej popularne, często jednak skupia się na złożonych technikach wymagających specjalistycznego sprzętu, co nie zawsze jest dostępne dla domowego kucharza.
Moja książka jest idealna dla osób, które dysponują podstawowym wyposażeniem kuchennym, takim jak nóż, deska do krojenia, garnek i blender. Jest dla tych, którzy cenią sobie tradycyjne polskie smaki, ale pragną zaskoczyć samych siebie oraz swoich bliskich, podając znane dania w zupełnie nowej odsłonie. Zapraszam do świata pełnego kolorów i niecodziennych połączeń smaków, takich jak pierogi w różnych kolorach, tatar z lubczykiem czy śledzie podane z kawiorem. Uroku doda również pstrąg w maku i gołąbki w tęczowych odsłonach. Do dzieła! Pozwólcie, aby kreatywność stała się Waszym przewodnikiem w tej kulinarnej przygodzie!
Kasia Bosacka
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Polska kuchnia to prawdziwy festiwal smaków, łączący tradycyjne receptury z nowoczesnymi akcentami. Ostatnimi czasy przeżywa ona dynamiczny rozwój, podobnie jak nasz kraj, dzięki czemu może konkurować z najbardziej znanymi kuchniami Europy bez żadnych kompleksów. Na rynku pojawiło się wiele książek sprawiających, że nowoczesne podejście do kuchni polskiej staje się coraz bardziej popularne, często jednak skupia się na złożonych technikach wymagających specjalistycznego sprzętu, co nie zawsze jest dostępne dla domowego kucharza.
Moja książka jest idealna dla osób, które dysponują podstawowym wyposażeniem kuchennym, takim jak nóż, deska do krojenia, garnek i blender. Jest dla tych, którzy cenią sobie tradycyjne polskie smaki, ale pragną zaskoczyć samych siebie oraz swoich bliskich, podając znane dania w zupełnie nowej odsłonie. Zapraszam do świata pełnego kolorów i niecodziennych połączeń smaków, takich jak pierogi w różnych kolorach, tatar z lubczykiem czy śledzie podane z kawiorem. Uroku doda również pstrąg w maku i gołąbki w tęczowych odsłonach. Do dzieła! Pozwólcie, aby kreatywność stała się Waszym przewodnikiem w tej kulinarnej przygodzie!
Kasia Bosacka
