Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Aromaty i przyprawy
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Ta książka to prawdziwy przewodnik po świecie przypraw, oferujący praktyczne porady dotyczące ich zakupu oraz metod przechowywania, suszenia, prażenia, i rozdrabniania. Dzięki zawartym w niej informacjom nauczysz się, jak właściwie konserwować przyprawy, aby wydobyć z nich pełnię aromatu. Opisując krok po kroku, jak samodzielnie tworzyć mieszanki przypraw, książka podpowiada, jak wzbogacić smak mięsa, ryb, owoców i warzyw w sposób harmonijny i przemyślany. Pozycja ta jest bogato zilustrowana ponad 170 sprawdzonymi przepisami, które staną się niewyczerpanym źródłem inspiracji do kulinarnych eksperymentów i odkrywania nowych smaków. To doskonała okazja, by wyruszyć na kreatywną przygodę z przyprawami i aromatami, odkrywając nowe wymiary kulinarnych doświadczeń.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Ta książka to prawdziwy przewodnik po świecie przypraw, oferujący praktyczne porady dotyczące ich zakupu oraz metod przechowywania, suszenia, prażenia, i rozdrabniania. Dzięki zawartym w niej informacjom nauczysz się, jak właściwie konserwować przyprawy, aby wydobyć z nich pełnię aromatu. Opisując krok po kroku, jak samodzielnie tworzyć mieszanki przypraw, książka podpowiada, jak wzbogacić smak mięsa, ryb, owoców i warzyw w sposób harmonijny i przemyślany. Pozycja ta jest bogato zilustrowana ponad 170 sprawdzonymi przepisami, które staną się niewyczerpanym źródłem inspiracji do kulinarnych eksperymentów i odkrywania nowych smaków. To doskonała okazja, by wyruszyć na kreatywną przygodę z przyprawami i aromatami, odkrywając nowe wymiary kulinarnych doświadczeń.
