Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Żywienie dziecka w pierwszym roku życia
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Poradnik stworzony przez zespół doświadczonych dietetyczek-mam oferuje odpowiedzi na kluczowe pytania związane z żywieniem niemowląt. Jak długo warto karmić naturalnie? Kiedy dziecko jest gotowe na stałe posiłki? Jak wprowadzać produkty takie jak gluten, orzechy, czy truskawki? Czy porcje są wystarczające, aby dziecko było syte? Rodzice otrzymają tu nie tylko potrzebną wiedzę, ale również inspiracje kulinarne. Autorki, poza radami i informacjami, przygotowały przepisy na zdrowe i smaczne potrawy dla najmłodszych. Ciekawe wprowadzenie do różnorodnego świata smaków! W książce znajdują się:
- 130 przepisów na zdrowe śniadania, obiady, kolacje oraz słodkie przekąski.
- Najświeższe informacje o zasadach karmienia piersią i karmienia sztucznego oraz wskazówki dotyczące rozszerzania diety niemowlaka.
- Wskazówki dotyczące responsive feeding.
- Porady na temat wprowadzania pokarmów o stałej konsystencji i produktów alergizujących oraz informacje na temat częstotliwości posiłków i odpowiedniej wielkości porcji.
- Analiza zalet i wad gotowych dań w słoiczkach w porównaniu do potraw przygotowywanych w domu.
- Wiedza na temat metody BLW i diety wegetariańskiej u dzieci.
Autorkami książki są specjalistki z warszawskich poradni dietetycznych: Magdalena Czyrynda-Koleda, Magdalena Jarzynka-Jendrzejewska, Ewa Sypnik-Pogorzelska i Monika Stromkie-Złomaniec.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Poradnik stworzony przez zespół doświadczonych dietetyczek-mam oferuje odpowiedzi na kluczowe pytania związane z żywieniem niemowląt. Jak długo warto karmić naturalnie? Kiedy dziecko jest gotowe na stałe posiłki? Jak wprowadzać produkty takie jak gluten, orzechy, czy truskawki? Czy porcje są wystarczające, aby dziecko było syte? Rodzice otrzymają tu nie tylko potrzebną wiedzę, ale również inspiracje kulinarne. Autorki, poza radami i informacjami, przygotowały przepisy na zdrowe i smaczne potrawy dla najmłodszych. Ciekawe wprowadzenie do różnorodnego świata smaków! W książce znajdują się:
- 130 przepisów na zdrowe śniadania, obiady, kolacje oraz słodkie przekąski.
- Najświeższe informacje o zasadach karmienia piersią i karmienia sztucznego oraz wskazówki dotyczące rozszerzania diety niemowlaka.
- Wskazówki dotyczące responsive feeding.
- Porady na temat wprowadzania pokarmów o stałej konsystencji i produktów alergizujących oraz informacje na temat częstotliwości posiłków i odpowiedniej wielkości porcji.
- Analiza zalet i wad gotowych dań w słoiczkach w porównaniu do potraw przygotowywanych w domu.
- Wiedza na temat metody BLW i diety wegetariańskiej u dzieci.
Autorkami książki są specjalistki z warszawskich poradni dietetycznych: Magdalena Czyrynda-Koleda, Magdalena Jarzynka-Jendrzejewska, Ewa Sypnik-Pogorzelska i Monika Stromkie-Złomaniec.
