Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Zupy - polska specjalność
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
W polskiej tradycji kulinarnej zupa jest fundamentem obiadu i nierzadko staje się samodzielnym daniem, o ile jest dobrze przyrządzona i pożywna. Jak jednak określić najważniejszą zupę w Polsce? Wybór jest szeroki i zdania są podzielone, ale wśród najbardziej znanych i od lat obecnych w polskim menu znajdują się zupa pomidorowa, kapuśniak, fasolowa, grzybowa, barszcz, krupnik, zupa piwna oraz żurek. Ten poradnik kulinarny oferuje przepisy na klasyczne zupy, które od lat królują na polskich stołach zarówno w znanych, jak i mniej popularnych wersjach. Znajdziesz tu również propozycje zup, które zyskały popularność w ostatnich latach, takie jak zupy kremy. Preferencje kulinarne Polaków zmieniają się pod wpływem trendów gastronomicznych, które często powiązane są z nowymi teoriami żywieniowymi, promującymi lub wykluczającymi pewne składniki. Autorki książki uwzględniły te współczesne tendencje, tworząc przepisy, które są nie tylko smakowite, ale także zdrowe.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
W polskiej tradycji kulinarnej zupa jest fundamentem obiadu i nierzadko staje się samodzielnym daniem, o ile jest dobrze przyrządzona i pożywna. Jak jednak określić najważniejszą zupę w Polsce? Wybór jest szeroki i zdania są podzielone, ale wśród najbardziej znanych i od lat obecnych w polskim menu znajdują się zupa pomidorowa, kapuśniak, fasolowa, grzybowa, barszcz, krupnik, zupa piwna oraz żurek. Ten poradnik kulinarny oferuje przepisy na klasyczne zupy, które od lat królują na polskich stołach zarówno w znanych, jak i mniej popularnych wersjach. Znajdziesz tu również propozycje zup, które zyskały popularność w ostatnich latach, takie jak zupy kremy. Preferencje kulinarne Polaków zmieniają się pod wpływem trendów gastronomicznych, które często powiązane są z nowymi teoriami żywieniowymi, promującymi lub wykluczającymi pewne składniki. Autorki książki uwzględniły te współczesne tendencje, tworząc przepisy, które są nie tylko smakowite, ale także zdrowe.
