Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Zielenina na talerzu. Wegetariańsko, sezonowo, lokalnie
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Kuchnia wegetariańska wcale nie musi być monotonna ani skomplikowana, a ta książka dowodzi, że można z łatwością wprowadzić do diety smakowite dania roślinne. "Zielenina na talerzu" to zbiór ponad 100 unikalnych przepisów na śniadania, obiady, kolacje i desery, uporządkowanych według pór roku. Autorka, Magdalena Cielenga-Wiaterek, znana z popularnego bloga Zielenina, udowadnia, że wegetariańskie gotowanie jest zarówno proste, jak i smaczne. Jej przepisy, oparte na sezonowych składnikach dostępnych powszechnie, zachwycają barwami i prostotą przygotowania.
Książka skierowana jest nie tylko do wegetarian, ale do wszystkich, którzy chcą wzbogacić swoje codzienne posiłki o zdrowe i smakowite potrawy pełne kasz, warzyw i owoców, wzbogacone aromatycznymi ziołami. Magdalena Cielenga-Wiaterek, która porzuciła prawniczą karierę na rzecz kulinarnych pasji, od lat angażuje się w promocję zdrowej kuchni i ekologicznego stylu życia. Jako doświadczona wegetarianka, aktywna obrończyni praw zwierząt i ekologiczka, prowadzi znany blog kulinarny Zielenina oraz współpracuje z fundacjami "Wiemy, co jemy" i "Zdrowy Przedszkolak". Regularnie pisze do magazynu Vege i organizuje warsztaty kulinarne dla dzieci i dorosłych.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Kuchnia wegetariańska wcale nie musi być monotonna ani skomplikowana, a ta książka dowodzi, że można z łatwością wprowadzić do diety smakowite dania roślinne. "Zielenina na talerzu" to zbiór ponad 100 unikalnych przepisów na śniadania, obiady, kolacje i desery, uporządkowanych według pór roku. Autorka, Magdalena Cielenga-Wiaterek, znana z popularnego bloga Zielenina, udowadnia, że wegetariańskie gotowanie jest zarówno proste, jak i smaczne. Jej przepisy, oparte na sezonowych składnikach dostępnych powszechnie, zachwycają barwami i prostotą przygotowania.
Książka skierowana jest nie tylko do wegetarian, ale do wszystkich, którzy chcą wzbogacić swoje codzienne posiłki o zdrowe i smakowite potrawy pełne kasz, warzyw i owoców, wzbogacone aromatycznymi ziołami. Magdalena Cielenga-Wiaterek, która porzuciła prawniczą karierę na rzecz kulinarnych pasji, od lat angażuje się w promocję zdrowej kuchni i ekologicznego stylu życia. Jako doświadczona wegetarianka, aktywna obrończyni praw zwierząt i ekologiczka, prowadzi znany blog kulinarny Zielenina oraz współpracuje z fundacjami "Wiemy, co jemy" i "Zdrowy Przedszkolak". Regularnie pisze do magazynu Vege i organizuje warsztaty kulinarne dla dzieci i dorosłych.
