Stan książek
Nasze książki są dokładnie sprawdzone i jasno określamy stan każdej z nich.
Nowa
Książka nowa.
Używany - jak nowa
Niezauważalne lub prawie niezauważalne ślady używania. Książkę ciężko odróżnić od nowej pozycji.
Używany - dobry
Normalne ślady używania wynikające z kartkowania podczas czytania, brak większych uszkodzeń lub zagięć.
Używany - widoczne ślady użytkowania
zagięte rogi, przyniszczona okładka, książka posiada wszystkie strony.
Zielenina bez glutenu
Masz tę lub inne książki?
Sprzedaj je u nas
Autorka znanego bloga Zielenina oraz książki kucharskiej Zielenina na talerzu zaprasza czytelników do odkrycia świata zdrowej i sezonowej kuchni, tym razem w wersji bezglutenowej. Jej najnowsza publikacja skierowana jest do osób unikających glutenu, a także wszystkich entuzjastów zdrowych kasz, warzyw i owoców. Książka udowadnia, że kasze mogą pełnić rolę główną w diecie, oferując przepisy na bezglutenowy chleb, ciasta i pyszne budynie. Autorka pragnie pokazać, że wegetariańska kuchnia bezglutenowa może być zarówno prosta w przygotowaniu, jak i przyjazna dla portfela. Struktura książki opiera się na cyklu pór roku, co pozwala na wykorzystanie świeżych, sezonowych produktów dostępnych lokalnie. Każdy przepis łączy w sobie bogactwo kasz, warzyw i owoców z intensywnym smakiem ziół i przypraw, tworząc smaczne i kolorowe kompozycje.
Wybierz stan zużycia:
WIĘCEJ O SKALI
Autorka znanego bloga Zielenina oraz książki kucharskiej Zielenina na talerzu zaprasza czytelników do odkrycia świata zdrowej i sezonowej kuchni, tym razem w wersji bezglutenowej. Jej najnowsza publikacja skierowana jest do osób unikających glutenu, a także wszystkich entuzjastów zdrowych kasz, warzyw i owoców. Książka udowadnia, że kasze mogą pełnić rolę główną w diecie, oferując przepisy na bezglutenowy chleb, ciasta i pyszne budynie. Autorka pragnie pokazać, że wegetariańska kuchnia bezglutenowa może być zarówno prosta w przygotowaniu, jak i przyjazna dla portfela. Struktura książki opiera się na cyklu pór roku, co pozwala na wykorzystanie świeżych, sezonowych produktów dostępnych lokalnie. Każdy przepis łączy w sobie bogactwo kasz, warzyw i owoców z intensywnym smakiem ziół i przypraw, tworząc smaczne i kolorowe kompozycje.
